Így uralja a csillagjegyedet június végéig a Vénusz Retrográd

Szőke Angéla
Írta: ,

A retrográdok nem a kedvenc asztrológiai eseményeink, hiszen negatív hatással lehetnek a kapcsolatainkra és a pénzügyeinkre. Idén a Vénusz, azaz a szerelem bolygója május 13-tól június 16-ig lesz visszavonulóban, de nemcsak a magánéletünkre lesz hatással, hanem befolyásolja a szépséggel, luxussal és pénzzel kapcsolatos dolgainkat is. Így uralja idén a csillagjegyedet a Vénusz Retrográd.

Kos

Júniusban megváltozik az általános szemléleted, ezért ez az időszak nem a legjobb arra, hogy túl mélyen belemerülj érzelmileg egy románcba. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne érezhetnéd magad jól valakivel, de ne a szentimentális érzelmek, hanem a flört legyen előtérben. 

Bika

Uralkodó bolygód a Vénusz, ezért ez a Retrográd intenzíven fog érinteni. Ha odafigyelsz a költekezéseidre, anyagilag még egész jól is kijöhetsz ebből az időszakból. Egy régebbi munka eredménye most érik be, úgyhogy tartsd a szemed a bankszámládon. 

Ikrek

A Vénusz az Ikrekbe vonul vissza idén, ezért szerelmi életed felbolydul. Nehéz ilyenkor döntéseket hozni, ezért ne erőltesd, kivételesen próbálj meg lelassulni és türelemmel lenni. Június végére leülepednek a dolgok és mindent tisztábban látsz majd. 

Rák

Ez az időszak tökéletes arra, hogy visszavonulj a saját kis világodba és újraértékeld kapcsolataidat. Gondold át, milyen pozitív és negatív energiákat engedsz az életedbe és ugyan a következő hetekben még nehezen fog összeállni a kép, de a Retrográd végén sikerrel fogod tudni levonni a hasznos következtetéseket. 

Oroszlán

A Vénusz nemcsak a romantikus kapcsolatainkat uralja, hanem az élvezetekkel és értékkel kapcsolatos dolgainkat is. Lehet, hogy a barátaiddal nem találod majd a hangot ebben az időszakban, de a Retrográd végén kibékültök. Ilyenkor mindenki zavaros jeleket ad és vesz, úgyhogy ne szakítsd meg a kapcsolatot senkivel ebben az időszakban. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!