Jelek, hogy az univerzum üzenni próbál neked - lehet, hogy észre sem vetted őket eddig?

Szirák Viki
Írta: ,

Az univerzum folyamatosan beszél hozzád: furcsa egybeesésekkel, váratlan találkozásokkal bíztat arra, hogy állj meg egy kicsit, és nézz körül, mert valamit tenned kell. Néha épp erre lenne szükségünk ahhoz, hogy tovább lépjünk a boldogságunk érdekében, vagy hogy rátaláljunk arra az útra, amin lennünk kell, ám az esetek többségében nem vesszük észre ezeket. Az alábbi négy módon viszont folyamatosan üzen az univerzum neked is!

Noha a kusza, értelmetlennek tűnő álmok láttán könnyű azt gondolni, hogy ezeknek a képeknek nincs semmi jelentőségük, valójában ez is komoly üzeneteket rejt magában. Az univerzum gyakran beszél hozzánk alvás közben, mert ez az egyetlen olyan időszak, amikor nem próbálsz meg tudatosan mindent megérteni és analizálni.

Sokszor az álmaid látszólag értelmetlenek, de valójában számtalan szimbólumot rejtenek magukban. Az emberek, a házak, akár egy szál virág is többletjelentéssel bír, neked pedig meg kell fejtened, mire utalnak.

Például ha imádod a cicákat, az álmodban ez az állat a szeretetet, barátságot, boldogságot jelentheti, de ha kutyapárti vagy, lehet, hogy a macskák félelmet vagy kritikát jelentenek. Minden szimbólum egyéntől függően mást jelenthet!

Gondolkodj el egy kicsit: vannak olyan emberek a környezetedben, akikkel nem szívesen töltesz időt, de nem tudod az okát? Esetleg volt már arra példa, hogy valahova nagyon nem akartál elmenni, de te magad sem tudtad megmagyarázni, miért?

Nos, ilyenkor is az univerzum üzen neked, és azt próbálja eljuttatni hozzád, hogy egyes személyek vagy helyek egyszerűen nem neked valóak!

A személyes kritika is ugyanerre utal, hiszen nem véletlen, hogy például furcsa bűntudatod támad, ha bizonyos nem neked való ételeket eszel. Ez is az univerzum egyik módszere arra, hogy éreztesse veled, ideje életmódot váltanod.