Egy különleges személyiség: 5+1 jel, hogy te is unikornis lélek vagy

Szirák Viki
Írta: ,

Az elmúlt években egyre több ember kezdte el fejleszteni spirituális érzékét, hiszen sokan ébredtek rá arra, hogy a világban vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen nem tudunk megmagyarázni. És nem véletlen, hogy mostanában az unikornikusok hatalmas népszerűségnek örvendenek: ezek a mágikus lények különleges kisugárzással rendelkeznek, és segítenek harmóniát teremteni a világban. De vajon benned is megvan ez a pozitív, segítő képesség? Ha az alábbiakban magadra ismersz, a válasz igen, neked is unikornis lelked van!

Nem igazán csíped, ha te vagy a középpontban egy nagyobb társaságban?

Ha ki kell mozdulnod egy nagyobb eseményre, titokban abban reménykedsz, bárcsak lemondanák, hogy otthon maradhass?

Az unikornis lelkületű emberek jobban szeretnek inkább egyedül lenni, számukra ugyanis ezek a társasági események túlságosan ijesztőek.

Nem azért, mert szorongással küzdenek, vagy mert annyira barátságtalanok lennének, hanem egyszerűen csak nem mindig érzik magukat komfortosan a saját világukon kívül.

Az unikornis lelkek nagyon utálják a vitákat, ezért inkább hajlandóak rábólintani valamire, mint hogy tovább feszítsék a húrt.

Számukra a béke nagyon fontos, és belátják, hogy vannak olyan emberek, akiket nehéz meggyőzni valamiről, ami ellenkezik a véleményükkel.

Ezért sosem vesztegetik az energiájukat, és inkább csak tovább állnak a konfliktushelyzetekből.

Ők tudják, hogy a nyugalom mindennél fontosabb!