Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: ezt kell tanulnod tőlük!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Észrevettél egy furcsa ismétlődést az életedben? Feltűnt, hogy mindig a rák jegyű nőkkel jössz ki a legjobban? Esetleg az összes komoly kapcsolatban bak jegyűek voltak a férfiak? Ez nem véletlen! Arra hívja fel a figyelmedet, hogy tanulnod kell ezektől az emberektől. Most azt is eláruljuk, mit!

Bak Kép forrása: shop.nordstrom.com

A bak jegyű emberek igazán inspiráló személyiségek lehetnek, legalábbis, ami a karrierjüket illeti.

Létfontosságú és alapvető számukra a pénz, ezért valószínű akkor bukkannak fel az életedben, ha valamilyen nehézség üti fel a fejét a munkahelyeden, vagy kilátástalannak tűnik a karriered.

Ők azok, akik inspirálnak, hogy jobb és sikeresebb legyél. Racionálisan gondolkoznak, alapvetően a pénz számukra a fontos, nem kifejezetten az a munka, amit végeznek.

Figyelmeztető jel lehet egy bak jelenléte akkor, ha ezzel ellentétesen te kifejezetten kevés pénzt kapsz a munkádért cserébe. Inspiráló lehet abban az esetben is, ha túlságosan érzelmes vagy, mert sajnos mások könnyen visszaélhetnek azzal, ha mindig nyitott lapokkal játszol.

Egy bak racionális, megfontolt, diplomatikus és zárkózott – esetében jól megfigyelheted, milyen előnyei vannak ezeknek a tulajdonságoknak. Talán a te életedben is hasznot hajtanának?

A vízöntők a legtisztességesebb jegyek közé tartoznak, ezért jelenlétük sugallhatja, hogy nem voltál feltétlenül korrekt és megbízható az elmúlt időszakban.

Ideje ezen változtatni! Egy vízöntőre – a becsületessége mellett – különösen jellemző az újítás iránti kielégíthetetlen igény.

Ez azt jelenti, hogy valószínű akkor jelenik meg az életedben, ha túlságosan is megragadtál a múltban, elszigetelted magadat a hétköznapi változtatásoktól éppúgy, mint a modern újításoktól.

A vízöntő vonzódik minden innovációhoz, különcnek gondolja magát, ezzel pedig figyelmeztethet téged, hogy túlságosan is lapos, unalmas lett az életed, személyiséged, valamilyen külső nyomás hatására.

A vízöntők gyakran úgy érzik, hogy nem vonatkoznak rájuk a szabályok, ezért sokszor arra figyelmeztetnek téged, hogy te túlságosan mereven ragaszkodsz mindenhez, még a megváltoztathatatlan dolgokhoz is.

Egyszóval a vízöntők mellett ideje kicsit lazábban, de modernebb szemüveg mögül nézni a világot.