Emiatt vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: tanulnod kell tőlük!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Emiatt vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket: tanulnod kell tőlük!

Észrevettél egy furcsa ismétlődést az életedben? Feltűnt, hogy mindig a rák jegyű nőkkel jössz ki a legjobban? Esetleg az összes komoly kapcsolatban bak jegyűek voltak a férfiak? Ez nem véletlen! Arra hívja fel a figyelmedet, hogy tanulnod kell ezektől az emberektől. Most azt is eláruljuk, mit!

Bika Kép forrása: hu.pinterest.com

A bika felbukkanása, vagy rendszeres jelenléte az életedben arra hívja fel a figyelmedet, hogy ideje lassítanod.

Túl gyorsan pörögnek körülötted az események, már-már lekövethetetlenek a változások, nincs időd megszokni a körülményeidet. Kicsit olyan érzésed is lehet, mintha nem tartoznál igazán sehova.

A bikák számára alapvető a nyugalom, a stabilitás és a megszokottság, így a csillagjegy arra figyelmeztet, hogy nem hagysz időt sem magadnak, sem a dolgok normális, helyénvaló lefolyásának.

Mindennek meg kell adni a módját! Az elengedésnek éppúgy, mint a feloldódásnak egy kapcsolatban. Egyes dolgokat nem szabad, de nem is lehet sürgetni, és ezt jó, ha minél előbb felismered.

Már csak azért is, mert e nélkül nem tudod igazán élvezni az életet, nem leszel pozitív és nem veszed észre az apró, de valóban sok örömöt okozó dolgokat.

Mérleg Kép forrása: weheartit.com

A mérleg jegyű emberek jó eséllyel akkor jelennek meg az életedben, ha párkapcsolati, vagy családi, baráti válsággal küzdesz.

Akár azért, mert úgy érzed, senkire nem számíthatsz, akár azért, mert eltávolodtál szeretteidtől, akár azért, mert most már úgy vagy vele, nincs is szükséged senkire.

A mérlegek számára a társas kapcsolatok és a szerelem minden másnál többet jelent, ennek a gondolatnak a fontosságát szeretnék számodra is megmutatni.

A mérleg – ahogy találó nevéből ered – folyton az egyensúly megteremtésére törekszik, viszont alapvetően pozitív a beállítottsága. Emiatt gyakran akkor bukkanhat fel az életedben, ha te éppen nem vagy a toppon.

Ő az, aki segíthet kilábalni a problémákból, és aki ennek érdekében könnyen alkalmazkodik a te igényeidhez. Jelenléte emiatt arra is utalhat, hogy neked ugyancsak türelmesebbnek, toleránsabbnak kellene lenned.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!