Kos, Oroszlán vagy Nyilas a csillagjegyed? 4 tipikus hiba, amit te is elkövetsz a párkapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Kos, oroszlán, vagy nyilas a horoszkópod? Akkor bizony te is a tűzjegyű emberek közé tartozol! Nagyon különleges és izgalmas tulajdonságokkal rendelkezel, amik időnként az előrejutásodat segítik, máskor azonban kifejezetten hátráltatnak. De vajon a párkapcsolatodban milyen hatást gyakorol az életedre az, hogy tűzjegyű vagy?

Leginkább azt tartják vonzónak benned, hogy nagyon szenvedélyes személyiség és hihetetlenül érzelmes ember vagy.

Alapvetően a jóindulat jellemez, és a legtöbbször semmi gond nincs az önbizalmaddal sem, ami ugyancsak nagyon csábító tulajdonság.

Az emberek gyakran felnéznek rád, mert szinte kivétel nélkül eléred a céljaidat, nem igazán ismersz lehetetlent.

Optimista vagy és bátor, általában magas beosztásban dolgozol, de legalábbis arra törekszel.

Nem vagy túl kitartó: Bár jellemző módon hatalmasakat álmodsz, és bele is vágsz a feladatok kivitelezésébe, sajnos nem igazán mondhatunk kitartónak. Sokszor alábbhagy a lelkesedésed a kezdeti fellángolások után, függetlenül attól, hogy munkáról, vagy éppen párkapcsolatról van szó.

Gyakori, hogy te éppen akkor unsz rá a kedvesedre, amikor ő még csak éppen feloldódna a kapcsolatotokban, tehát előfordulhat, hogy több viszonyod már azelőtt tönkremegy, hogy lényegében kibontakozhatna. Ez a tulajdonságod a későbbiek során is megnehezítheti a közös életeteket, mert nem igazán jellemző, hogy hosszútávon is komoly erőfeszítéseket tennél a kapcsolatod érdekében.

Na, nem arról van szó, hogy azonnal feladod, ha valami gond adódik (sőt), de arra azért hajlamos lehetsz, hogy a könnyebb utat választva inkább másnál vigasztalódj ahelyett, hogy próbálnád megoldani a párkapcsolati problémáidat.