5 csillagjegy, aki hajlamos túl hamar feladni a párkapcsolatát

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Mint mindenben, úgy a szerelemben, párkapcsolatban is más és más jellemző az egyes csillagjegyek szülötteire. Míg vannak, akik gyorsan szerelembe esnek és évekig képesek őrizni a lángot partnerük iránt, addig másoknak nehezebb fenntartani az érdeklődését hosszú távon. Az asztrológusok szerint a levegő jegyűekre jellemzőbb, hogy hamarabb feladják a kapcsolatukat – ugyanakkor fontos emlékezni arra, hogy nem a csillagjegyed határoz meg téged, az csupán egy iránymutató lehet, hogy jobban megértsd önmagad és a reakcióid.

A másik jegy pedig a Nyilas – aki ez alatt a csillagkép alatt született, melegszívű és gondoskodó, ám nem könnyű közel kerülni hozzá és fenntartani az érdeklődését.

Ez azért van, mert tűzjegyként igazi kalandkedvelő, folyton pezseg és minden érdekli, ami körülötte történik.

Ha partnere nem fordít rá 100%-os figyelmet, a Nyilas mással (nem feltétlenül személlyel, hanem bármilyen tevékenységgel) fogja lekötni magát, és így szépen-lassan elapad a szerelme is.

Ikrek Kép forrása: unsplash

Az Ikrek egy különösen intellektuális jegy, fontos számára a kommunikáció és a mentális kapcsolódás.

Hajlamos előtérbe helyezni az intellektuális kapcsolatot a lelkivel szemben, gyakran nem is engedi igazán közel a másikat a szívéhez, ha nincs meg a mentális összhang.

Szereti a szenvedélyt, de hajlamos meginogni, ha a kapcsolat kezd túl komollyá válni.

Előfordulhat, hogy az eszére hallgat, és logikus érvekkel meg tudja győzni magát, hogy miért nem működőképes a kapcsolat.

Ha pedig ez a döntés megszületett, onnan nagyon nehéz visszafordulni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!