Így tudod legjobban levezetni a stresszt a csillagjegyed szerint

Schuster Borka
Írta: ,

Vannak jegyek, amiket a stressz jobban megvisel, másoknak magasabban van az ingerküszöbük, de a feszültséget időnként mindenkinek le kell vezetnie. Mutatjuk, hogy az asztrológia szerint mi az, amivel leggyorsabban megszabadulhatsz a gyomorszorító érzéstől.

Mivel nem szeretsz egy helyben toporogni, hanem a megoldások, a cselekvés híve vagy, így a problémáknak az a része visel meg legjobban, amikor tétlenségre, várakozásra vagy ítélve.

Ilyenkor sokat segít számodra, ha a felgyülemlett energiákat valahol máshol le tudod vezetni, például elmész futni, vagy valamilyen más sporttevékenységet űzöl, ami megemeli a pulzusodat, és semlegesíti a stresszhormonokat.

A Bika jegy szülöttei kimondottan érzékenyek, érzelmesek, ugyanakkor nem szeretik gyengének mutatni magukat, így jellemző módon valamilyen csendes tevékenységet választanak, és szeretnek egy kicsit egyedül maradni, hogy feldolgozzák az érzelmeiket.

Akár egy könyvben merülsz el, akár alszol egyet, ha egy kicsit egyedül tudsz maradni, és hagysz magadnak időt a negatív érzelmek megélésére, feltöltekezve, megoldási javaslatokkal és erősen, nyugodtan térsz vissza a társaságba.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!