5+1 jel, amivel a tudatalattid üzen neked: ha figyelsz, segítenek megoldani az összes gondodat

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Neked is sokszor vannak furcsa, szinte a semmiből jelentkező gondolataid? Gyakran érzed úgy, mintha valaki súgna a komolyabb döntéshelyzetekben? Nevezzük angyali üzenetnek, vagy éppen tudatalattinak, ha odafigyelsz az alábbi jelekre, azzal könnyebben megoldhatod a problémáidat.

Álmok Kép forrása: fairyflutters.tumblr.com

Az álmok már nagyon régóta foglalkoztatják az embereket, és bármennyire is fejlett a tudományunk, még mindig rengeteg részletet nem sikerült felfedeznünk velük kapcsolatosan.

Vannak, akik pusztán kémiai reakciónak, az agy teljesen hétköznapi tevékenységének fogják fel, mások egyértelműen misztikus dolognak tartják az álmokat. Az igazság valószínűleg valahol a két véglet között van, de az biztos, hogy az álmok segítségével nagyon könnyen foghatod a tudatalatti üzeneteket.

Ha reggelre rendszeresen elfelejted, mit álmodtál, akkor készíts egy füzetet és egy tollat az éjjeli szekrényedre, majd frissen jegyezd fel a gondolataidat! Így később tiszta fejjel gondolhatod át a látottakat, és az általuk kiváltott érzéseket.

Déjá-vu Kép forrása: jamesyoungphotography.com

Mindenki élt már át déjá-vut, és bár erre a különleges érzésre is létezik már tudományos magyarázat, még maguk a kutatók is úgy értékelik, hogy további vizsgálatokra van szükség a jelenség teljes kiértékelésére.

Azonban, ha te sem kizárólag a racionális eredményekben hiszel, akkor a déjá-vut egész nyugodtan felfoghatod egyfajta figyelmeztetésnek, a tudatalattid üzenetének.

Szinte mindannyian egész nap rohanunk, tesszük a dolgunkat, a déjá-vu viszont megállásra, elmélkedésre, és gondolkodásra kényszerít minket.

Még, ha igaz is a feltételezés, mely szerint agyunk puszta ellenőrzést tart a déjá-vu érzése során, vajon miért pont az adott pillanatot éled át ismét? Miért pont ezt a látképet tartod ismerősnek?

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján