5 dolog, amire képes a tudatalatti, belső hangod – Hagyod neki?

Berényi Nóri
Írta: ,
5 dolog, amire képes a tudatalatti, belső hangod – Hagyod neki?

Kép forrása: unsplash.com

De mi is az a tudatalatti? Sokféleképpen hívhatjuk. Felsőbb Én, belső hang, isteni sugallat, de a lényeg ugyan az. Egy hang, mely próbál neked súgni, ami mindig ott van veled, ha éppen elakadtál az életedben. Képes a semmiből felemelni és valami újat teremteni, persze csak, ha hagyod neki.

Megvéd a rossztól Kép forrása: erstudio/Depositphotos

Volt már veled olyan, hogy nem értetted miért, de valamiért más útvonalon szerettél volna munkába menni? Vagy később nyert értelmet, hogy miért késted le reggel a buszt?

Ezeket a legtöbb ember figyelmen kívül hagyja, sőt talán még furán is nézne rád, ha megpróbálnád meggyőzni őket arról, hogy ez mind okkal történt.

Nem kell mindenben a jeleket látni, de van, amit észre kell venned, mert neked szól! Sokszor a tudatalattink ment meg minket bizonyos szituációktól, emberektől, ezért kell megtanulnod hallgatni rá.

Kimozdít a kényelmesből Kép forrása: unsplash

Ha hagyod, ő lesz életed legnagyobb mozgatórugója és biztosan nem fogja neked hagyni, hogy csak úgy legyél.

Tudatalattid pontosan tudja, hogy mit szeretnél és mindent meg is fog tenni azért, hogy megvalósítsd azokat az álmokat, melyekért itt vagy.

Persze nem mindenható, a cselekvés és az akarat a te kezedben van, viszont, ha te segítesz magadon, akkor minden támogatást meg is fogsz kapni tőle.

Akár el is nevezheted tudatalattidat, így könnyebb lesz vele kommunikálnod. Ha megtanulsz vele beszélni, akkor senki másra nem lesz szükséged egy döntés meghozatalához sem.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!