Toxikus csillagjegy-párosítások - Kivel nem illesz össze?

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Az emberek többsége túl van már legalább egy olyan mérgező kapcsolaton, ami ráébresztette őket arra, mit NEM keresnek a másik félben. De mi lehet az oka annak, hogy egy bizonyos férfivel egyáltalán nem működnek köztetek a dolgok, de ő később, valaki mással tökéletesen összepasszol? Számtalan faktor szerepet játszik ebben, amelyek közül az egyik a csillagjegyetek.

Az alábbi horoszkópok ugyanis egyáltalán nem illenek egymáshoz hosszú távon!

A Halak jegyű ember egyik rossz tulajdonsága, hogy nagyon hosszú ideig képes tartani a haragot. Ha valaki megbántja őt, biztos, hogy még sokkal később is emlékszik erre.

Azonban a Nyilas teljesen ellentéte ennek, hiszen ő kimondottan gyorsan megbocsát, ezért sosem értik meg egymást ezen a téren.

Amikor a Halak ismét felhozza a napokkal ezelőtti vitát, a Skorpió nem képes megérteni, ezt miért kell csinálni, amivel azt érezteti a párjával, hogy nem fontosak az érzései.

Állandóan csak vitatkoznak egymással, ugyanazokon a dolgokon, mígnem előbb-utóbb megunják, és inkább szakítanak.

Ez a két csillagjegy a barátságban nagyon jó párost alkot, de ha szerelemről van szó, már kevésbé illenek össze. Ott van a Kos, akinek szüksége van az izgalmakra, a kalandokra, és nem képes egész hétvégén otthon ülni.

A Bika viszont rendkívül makacs, és nem viseli el, ha valaki meg akarja változtatni a véleményét, még akkor se, ha a másiknak igaza van.

Amikor ők egymásba szeretnek, senkitől sem fogadnak el tanácsot, noha szükségük lenne rá. A szakítást is eltérő módon próbálják kezelni.

Míg a Kos hajlamos szép lassan eltűnni a párja életéből, mert nem szereti a konfliktusokat, addig a Bika követeli a magyarázatot, mert addig nem tudja lezárni a dolgokat, míg nincs tisztában minden részlettel. Ezért aztán a szakítás náluk hónapokig is elhúzódik.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!