Így teszed túl magad a szakításon a csillagjegyed szerint

Írta: ,

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

1/12 Vízöntő

Vízöntő csillagjegyűként igazi társasági ember vagy, folyton igényled mások társaságát, törődését.

Szeretettel közeledsz mások felé, humanitárius személyiség vagy és remek kompromisszumkészséggel rendelkezel.

Mindig harcolsz az igazságért és lételemed, hogy segíthess másokon. Az érzelmeidről azonban szinte soha nem beszélsz és kerülöd a konfrontációt. Jószándék vezérel, általában mindig megbékélsz az exeiddel, még akkor is, ha ők csaltak meg vagy hagytak el téged.

Előfordul az is, hogy még jóval később is baráti kapcsolatot ápoltok. Viszonylag hamar megérted, miért történt a szakítás, elfogadod azt, beletörődsz és igyekszel minél előbb továbblépni.

2/12 Halak

Halak csillagjegyűként igazán hűséges típus vagy, a végsőkig kitartasz a partnered, barátaid mellett. Jóhiszeműségeddel azonban sokan visszaélnek, és könnyen becsaphatnak.

Ennek ellenére igyekszel mindig toleráns maradni és képes vagy megbocsátani. Nagylelkűség és önzetlenség jellemez, szeretsz másokról gondoskodni.

Érzékeny természet vagy, ha problémákkal küzdesz vagy szomorú vagy, akkor leginkább magadba fordulsz. A szakításon szépen-lassan teszed túl magadat, többnyire nem panaszkodsz másoknak, inkább otthon ülve, sebeidet nyalogatva lépsz túl előző kapcsolatodon.

Kos Kép forrása: hernameismoon.tumblr.com

3/12 Kos

Kos csillagjegyűként tele vagy energiával, hajt a kalandvágy, képtelen vagy egy helyben ücsörögni.

Igazi vezértípus vagy, szereted a kezedben tartani az irányítást, tele vagy ambícióval és egyszerre képes vagy több dolgot is egyszerre csinálni – sikerrel.

Emellett azonban elképesztő lobbanékonyság jellemez és előfordul, hogy gondolkodás nélkül cselekszel, ez pedig hibákhoz vezethet. A párkapcsolatodban szintén megmutatkoznak ezek a tulajdonságaid.

Képes vagy erős érzelmeket táplálni, mégis általában az jellemző rád, hogy hamar túllépsz az exeiden. Erős egyéniség vagy és soha nem hagyod magad legyőzni.

Bika

4/12 Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor alapvető jellemződ, hogy makacs vagy. Ez a kitartás és ragaszkodás jellemez az élet minden területén, a szerelemben, a baráti kapcsolatokban, sőt a mindennapi tevékenységekben, hobbikban is.

Sokszor lenyűgöző az a szenvedély, amely áthatja a jellemedet, ám a párkapcsolatokban ez sokszor nem vezet jóra, ugyanis képtelen vagy az elengedésre.

Ha valakit igazán közel engedtél magadhoz, akkor csak nagyon nehezen tudsz túllépni a szakításon. Rendkívül nehezen viseled a változást, inkább állandóságra, stabilitásra vágysz.

 

Ikrek Kép forrása: beautyeternal.tumblr.com

5/12 Ikrek

Ha az Ikrek csillagjegy szülötte vagy, akkor lételemed a kommunikáció. Él benned a kíváncsiság, kifogyhatatlan vagy a kérdésekből, mindent tudni akarsz a körülötted levő világról.

Nyitott személyiség és gyors észjárás jellemez, viszonylag jól tűröd a változásokat is. Bár a szakítás megvisel, igyekszel lépéseket tenni afelé, hogy minél hamarabb túllépj az exeden.

Szívesen tervezed a jövődet és bánatodat igyekszel egy-egy új kalanddal, utazással feledtetni. Ha kell, beleveted magad a munkába, a lényeg, hogy nem hagyod, hogy a szomorú gondolatok eluralkodjanak rajtad, csak így vagy képes elengedni.

Rák Kép forrása: Ivan Golovchak

6/12 Rák

Ha Rák a csillagjegyed, akkor igazán érzékeny és törékeny jellem vagy. Annak ellenére, ha épp nincs semmilyen probléma az életedben, akkor is vágysz mások figyelmére, törődésére.

Ha pedig épp szerelmi bánatod van, akkor igazán jól esik, ha mások pátyolgathatnak és együtt érezhetnek veled. Ez azonban nem azt jelenti, hogy fűnek-fának kiöntöd a szívedet, sőt legmélyebb érzéseidet megtartod magadnak.

Úgy érzed, nagyon kevés emberben bízhatsz meg, ezért jobbnak érzed magadban tartani a fájdalmadat. Még a párodnak is nehezen nyílsz meg, de talán pont azért fájdalmas egy későbbi szakítás, mert ő az a kivételes személyiség, akit közel engedtél magadhoz.

Oroszlán Kép forrása: lisimg.com

7/12 Oroszlán

Oroszlán csillagjegyűként imádod a szórakozást, te aztán tudod, hogyan kell élni! Mindenben benne vagy, szinte nincs olyan kihívás, amire ne mondanál igent.

Mindig önmagadat adod, szereted megmutatni a világnak, milyen a valódi személyiséged. Alapvetően büszke típus vagy, ha pedig sikereket érsz el vagy boldog vagy, akkor azt gyakran világgá is kürtölöd.

A rosszindulatú embereknek sem hagyod, hogy elrontsák a kedvedet. Erős jellem vagy, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennél érzékeny.

Viszonylag hamar megbántódsz, még ha ezt nem is mutatod másnak. A szakítások is megviselnek legbelül, de külső szemlélő ebből csak keveset érzékel. Viszonylag hamar túlteszed magad az exeden, de mindig hagysz néhány hetet vagy hónapot a gyászra.

Szűz Kép forrása: photogrist.com

8/12 Szűz

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor igazán független személyiség vagy. Rendre remekül oldod meg a legnehezebb problémákat is, hiszen logikus gondolkodásodnak hála hamar megtalálod a megoldáshoz vagy a célhoz vezető utat.

A túl sok gondolkodás azonban az élet bizonyos területein egy idő után akár hátránnyá is válhat, ugyanis sokakat felidegesítesz vele. Néha meg kellene nyugodnod és lazítanod egy kicsit.

Mivel alapvetően érzékeny típus vagy (a látszat ellenére is), egy fájdalmas szakítás képes megbontani a rendet önmagadban, és szétszórttá, figyelmetlenné tehet. Ilyenkor kissé elveszettnek érzed magad, és azonnal bezárkózol a külvilág számára.

Mérleg Kép forrása: wearesodroee.com

9/12 Mérleg

Mérleg csillagjegyűként látszólag kiegyensúlyozottság, higgadtság és jószívűség jellemez. Akik azonban jól ismernek, tudják, hogy belül nagyon is bizonytalan, érzékeny és idealista vagy.

Ha valaki, akkor te igazán romantikus alkat vagy! Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra, akár az utcát járva is képes vagy belehabarodni valakibe.

Barátságos típus vagy, ám gyakran annyira igyekszel, hogy elnyerd mások elismerését vagy barátságát, hogy észre sem veszed, hogy magadat áldozod fel közben. A szakításokat megszenveded, és leginkább a csendes vigasztalódást választod, ilyenkor nem vágysz társaságra, magányba vonulsz.

10/12 Skorpió

Skorpió csillagjegyűként alapvető tulajdonságod a szenvedélyesség. Párkapcsolataidban igyekszel birtokolni a másikat és hajlamos vagy a féltékenységre, hiszen azt akarod, hogy a másik csak a tiéd legyen, és ezért próbálod őt kisajátítani.

Az élet minden területén szereted te magad irányítani a dolgokat, ezért is félsz attól, hogy amihez kötődsz, kicsúszik a kezeid közül.

Nagyon nehezen tűröd a szakítást, valamint azt, ha nem kapod meg, amit szeretnél. Nem jellemző rád, hogy később is tartod a kapcsolatot a volt párjaiddal, sőt sokáig haragot táplálsz irántuk, ha kell, még a Facebookról is törlöd őket, csak jóval később fogadod el a szakítás tényét.

Nyilas Kép forrása: fashiongrunge.com

11/12 Nyilas

Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor igazán önzetlen és kedves típus vagy. Gyakran a kedvesed és a barátaid vágyát előbbre helyezed a sajátodnál. Nagyon tudsz szeretni, soha nem rejtegeted az érzéseidet, mindig őszinte vagy és képes vagy bármit megtenni azért, akit szeretsz.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a párkapcsolataidban magadhoz láncolnád a szerelmedet, hiszen alapvetően él benned a szabadság iránti vágy, így mindketten elég teret adtok egymásnak.

Érzelmes vagy, de legbelső érzéseidet és gondolataidat inkább megtartod magadnak. Viszonylag jól viseled a szakítást és pozitívan tekintesz a jövő felé. Nem hagyod, hogy egy csalódás tönkretegyen, nem adod fel és tovább keresed a nagy Őt.

 

Bak Kép forrása: duchessdior.blogspot.hu

12/12 Bak

Ha a Bak csillagjegy szülötte vagy, akkor leginkább szigorú szabályok jellemzik az életedet. Biztonságra és stabilitásra vágysz, csak nagyon ritkán kockáztatsz.

Igaz ez a baráti és a szerelmi kapcsolataidra is. Igényled, hogy békés és nyugodt körülmények között élhess, hogy párod szeretettel és odaadással várjon odahaza.

Kissé bizonytalan vagy másokban és magadban is, ezért folyton megerősítésre vágysz. Jobban kellene szeretned önmagadat, ne légy túl kritikus magaddal szemben.

Amíg ezen nem dolgozol és nem javítasz, addig nagyon nehezen fogod viselni a szakításokat, hiszen folyton magadban keresed majd a hibát. Próbálj meg kissé függetlenebb lenni és erősítsd meg a személyiségedet.