Ő a tökéletes választottad: a horoszkópod elárulja, ki illik hozzád

Schuster Borka
Írta: ,

Van, aki hisz abban, hogy a szerelem csak egy biológiai illetve kémiai folyamat, mások szerint a sors vezeti az összeillő embereket egymáshoz. De mit írnak a csillagok a te választottadról? Csillagjegyeitek elárulhatják, hogy egymásnak teremtettetek-e?

Kos

A Kosok úgy esnek szerelembe, mint ahogy mások tejet vesznek a boltban: nem mérlegelnek sokat, és nem is szeretnek várni, ha valamit éreznek, akkor annak azonnal hangot adnak, de hevességük néha a kapcsolat rovására mehet.

A Vízöntővel, vagy a Mérleggel, akik megfontoltabbak, ugyanakkor képesek lépést tartani a Kosok heves természetével, tökéletes párt alkothatnak.


Mi a csillagjegyed? Ez az álomnyaralás illik hozzád


 

Bika

A Bikák keményen dolgoznak, és sokszor talán kicsit túlságosan is célorientáltnak tűnhetnek, de valójában igazi romantikus lelkek, akik számára mindennél fontosabb a családi boldogság.

Ezért a Rák kitűnő párjuk lehet, mert számára szintén fontos a családi béke, és ezért képes a saját igényeit háttérbe szorítani, de jó párost alkothat a Halakkal is, akik segítenek a Bikáknak, hogy megéljék az érzelmeiket.