Mitől rettegsz a legjobban? Csillagjegyed árulkodik eltitkolt félelmeidről

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Mitől rettegsz a legjobban? Csillagjegyed árulkodik eltitkolt félelmeidről

Mindenki tart valamitől, és persze egyéni élethelyzetünk, magánéletünk alaposan befolyásolja, aktuálisan milyen félelmeink vannak. Azonban a horoszkópod – sok egyéb más tényező mellett – befolyásolja, mely körülményektől tartasz leginkább, milyen helyzetekben vagy hajlamos pánikba esni. Nézzük ezeket!

Bak Kép forrása: photogrist.com

Bakként az egyik legnagyobb félelmed az, hogy nem tudsz olyan ütemben és irányban haladni a karrieredben, ahogy szeretnél.

Egyenesen rettegsz, hogy valaha nem lesz igény a munkádra, bár kellő önbizalommal rendelkezel ahhoz, hogy ez ne hasson ki a mindennapjaidra.

Központi helyen áll az életedben a pénz, ami nem feltétlenül rossz, hiszen a világunkat tényleg ez mozgatja. Ám ebből jelentős félelmed ered: tartasz tőle, hogy nem tudsz mindent megadni magadnak, és a szeretteidnek.

Ezért még keményebben és többet dolgozol, pedig már így is emberfeletti a teljesítményed. Annak ellenére, hogy elszánt vagy a munkádat illetően, végtelenül lassan hozol meg bizonyos döntéseket.

Másik gyakori fóbiád pontosan ebből ered: tartasz tőle, hogy hirtelen kell komoly döntéseket meghoznod, esetleg komoly válaszút elé érkezel, és nem lesz lehetőséged rá, hogy mindent alaposan átgondolj.

Vízöntő Kép forrása: twitter.com

A vízöntők örök gyerekek, legalábbis a szívük mélyén mindig is azok maradnak. Éppen emiatt legnagyobb félelmük abban gyökeredzik, hogy felnőttként, egyedül kell helytállniuk, mégpedig nagyon komoly élethelyzetekben.

Vízöntőként optimista a felfogásmódod, vidám az alaptermészeted, ám időnként eszedbe jut – és aggodalommal tölt el –, mi lesz, ha ez az idilli élethelyzet megváltozik.

Szeretnél sikereket elérni a karrieredben, ám mivel ez a legtöbbször határok kijelölésével jár, nehezen jutsz csak előre. Egyszerre vágyod, hogy szerelemre, életre szóló barátokra és nyugalomra, biztonságra találj, ám rettegsz a kötöttségektől és főleg attól, hogy szabadságodat korlátozzák.

Egyenesen feláll a hátadon a szőr, ha megpróbálnak határok közé szorítani, függetlenül attól, hogy a párkapcsolatodról, vagy éppen a munkahelyedről beszélünk.