5 tipp, hogy megerősítsd az aurád és amiért szükséges

Szőke Angéla
Írta: ,
5 tipp, hogy megerősítsd az aurád és amiért szükséges

Kép forrása: Julia Caesar/unsplash.com

Gyakran haladunk úgy az életben, hogy közben észre se vesszük, hogy ártunk magunknak. Ez főleg annak köszönhető, hogy egy mechanikus, anyagias világban élünk és sok olyan dologra nem figyelünk, ami fontos lenne. Az egyik ilyen az auránk, ami nem más, mint a magunk által sugárzott energiamező. Gyakran vesszük észre, hogy nincs motivációnk, letörtek vagyunk és semmihez nincs erőnk. Ilyenkor az auránk is gyenge, ami nehézségeket okozhat a munkában és magánéletünkben is. Az alábbi öt dolog rendkívül káros hatással bír személyes atmoszféránkra, de mindig van megoldás.

Iktasd ki a mérgező személyeket és környezetet! 

Egy unalmas munkahelyen nem tudunk önmagunk lenni és ez határozottan halványítja az aurát. Minden reggel úgy kelsz, hogy a plafont nézed az ágyban, mondván képtelen vagy bemenni dolgozni, de végül végül mégis megteszed, mert a számlákat fizetni kell? Akkor ez a munkahely egy mérgező környezet és keresned kell egy másikat, ahova szívesen jársz be. Egy boldogtalan párkapcsolat, vagy egy energiavámpír rokon vagy barát szintén károsítja az aurád. Ezeket az embereket iktasd ki az életedből és a személyes atmoszférád is hamar megerősödik.

Julian Hochgesang/unsplash.com

Kevesebb idő a közösségimédia-oldalakon

Mára tudományosan bizonyított tény, hogy a közösségi média használatának rengeteg esetben köze van a depresszióhoz. Ha napi szinten pörgeted az Instagramot, ahol nem látsz mást, mint nádszálvékony, gyönyörű modelleket a tengerparton, csak magadnak – és az aurádnak – ártasz.

Nem egészséges dolog ezt a mű-csillogást irigyelni, miközben a hideg téli időben ülsz a buszon, hogy bemenj az unalmas munkahelyedre.

Az is káros, ha azt látod Facebookon, hogy a volt osztálytársaidat eljegyzik, elveszik, illetve gyermekáldás elé néznek, mikor te még mindig szingli vagy. A social media használatod csökkentsd napi egy órára és inkább olvass, vagy menj el kávézni a barátnőiddel: a társas élmények és a szórakozás új erővel töltik meg az aurád.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!