ThetaHealing: Kerülj olyan tudatállapotba, hogy meggyógyítsd magad

Sándor Alexandra
Írta: ,
ThetaHealing: Kerülj olyan tudatállapotba, hogy meggyógyítsd magad

Vianna Stibal kis híján elveszítette a lábát egy daganatos megbetegedés miatt. Az orvosok már tehetetlenül tárták szét a karjukat, amikor Vianna egy sugallat alapján forradalmi energiagyógyászati módszerre akadt, és gyógyulása után kész rendszerré formálta. Az ő ThetaHealing című könyvéből (Bioenergetic Kiadó, 2014.) szemezgetünk most.

A teremtés nem vallásfüggő

„A ThetaHealing testi, lelki és spirituális gyógyulást hozó meditációs folyamat, amelynek eszköze a közvetlenül a teremtőhöz forduló összpontosított ima. […]

Ennek a technikának egyetlen feltétlen követelménye van: mélyen hinned kell a mindenség teremtőjében.


Időhiányban szenvedsz? 5 lehetőség a tudatos ellazulásra, ha elfoglalt vagy


Rájöttem, hogy neki számos neve van, mint Isten, Buddha, Siva, Istennő, Jézus, Jahve és Allah, ám ők valamennyien a létezés hetedik síkjára – a mindenséget teremtő energiához – vezető áramlatnak a részei.

A ThetaHealingnek nincs vallásos vonatkozása. Egyetlen folyamata sem kötődik semmilyen életkorhoz, nemhez, fajhoz, bőrszínhez vagy hitvalláshoz.”

Így kerülhetsz théta-állapotba

„Helyezkedj el kényelmesen egy széken vagy egy kanapén, és vegyél mély lélegzetet.

Képzeld el, hogy molekuláris szinten eggyé válsz a székkel.

[…] Most képzeld el, hogy egybeolvadsz mindennel, ami a szobában van. Tágulj ki egyre jobban, és egyesülj a külvilággal. Képzeld el, hogy részévé válasz a környéknek, majd az országnak, ahol élsz.

Képzeld el, hogy a földgolyó egészének része vagy, kapcsolódsz a földhöz, a vízhez, a bolygó minden teremtményéhez és népéhez, míg végül teljesen eggyé válsz a földdel.

Képzeld el, hogy egy vagy az univerzummal.

Képzeld el, hogy a ragyogó fehér fény része vagy.

Képzeld el, hogy a zselészerű anyag része vagy.

Végül képzeld el, hogy a létezés hetedik síkját jelentő gyöngyházszínű fehér fény része vagy. Válj eggyé ezzel a gyöngyházszínű fehér fénnyel. 

Vegyél mély lélegzetet. Megérkeztél a létezés hetedik síkjára. Nem vagy egyedül, a mindenség istenének része vagy.”