Ezzel az egyszerű teszttel megfejtheted, hogy mit szeretne üzenni a tudatalattid

Kerekes Vivien
Írta: ,
Ezzel az egyszerű teszttel megfejtheted, hogy mit szeretne üzenni a tudatalattid

Sokan gondolják úgy, hogy az öngyógyítás csak egy hangzatos elnevezésű „legenda”, és valójában nem sok tudományos háttér bújik meg mögötte. De biztos, hogy a kételkedőknek van igaza? Uwe Albrecht, egy híres orvos kifejlesztette az Innerwise energetikai gyógyászat rendszerét, ami lényegében annyit jelent, hogy a tudatalattid segítségével találhatod meg a problémáid kiváltó okát, és azt megcélozva öngyógyítást hajthatsz végre. De hogy is működik ez a „találmány”?

Tüneti kezelés helyett problémamegoldás

Uwe Albrecht az Innerwise energetikai gyógymódot azzal a céllal hozta létre, hogy segítségével mihamarabb megtalálja az öngyógyulás kulcsát. Úgy vélte, hogy a betegségeink többsége olyan problémákból származik, amelyek a tudatalattinkban bújnak meg.

Ha ezeket nem oldjuk meg ténylegesen, akkor csak afféle ideiglenes, tüneti kezelést alkalmazunk; rövidesen pedig azon kaphatjuk magunkat, hogy egy-egy betegség újra és újra visszatér hozzánk, hiába próbálunk ki olyan gyógymódokat, amelyek másoknál már sikeresek voltak.

És hogy mennyire hatásos az Albrecht-féle Innerwise rendszer, azt mi sem bizonyíthatja jobban annál, hogy már legalább 20 országban alkalmazzák széles körben az emberek, belgyógyászoktól kezdve egészen a kutatókig.

A karhossz-teszt meglepő eredményei

Az egész rendszer azon az egyszerű kérdésen alapszik, hogy „tényleg akarom?”.

Albrecht úgy gondolta, 95%-ban a tudatalattinkban található félelmek és gondolatok teremtik meg a valóságunkat; ha szeretnénk megszüntetni az akadályozó tényezőket, első lépésként ezzel a területtel kell kapcsolatba lépnünk – ezt pedig az úgynevezett karhossz-teszt segítségével tudjuk megtenni. Az orvos pályafutása során rengeteg olyan emberrel találkozott, akik biztosak voltak abban, hogy meg akarnak gyógyulni.

A teszt végrehajtása után azonban furcsa eredményeket kaptak: testük ugyanis azt sugallta, hogy valójában továbbra is ragaszkodnak a betegséghez. Ez pedig nem csak egészségi állapotnál alakult így, ugyanis a magánnyal, szegénységgel vagy más problémákkal küzdő személyek is hasonlóan jártak.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján