Természetfeletti jelek, hogy nemsokára nagy szerencsében lesz részed

Szirák Viki
Írta: ,
Természetfeletti jelek, hogy nemsokára nagy szerencsében lesz részed

Kép forrása: unsplash

Amikor pozitívan állsz az élethez, és nyitott szemmel jársz, ráébredsz, hogy a világ tele van csodával, és a pozitív gondolkodás előnyös dolgokat vonz az életedbe. Néha pedig az univerzum igyekszik segíteni rajtad, és különféle jelekkel adja tudtodra, hogy hamarosan nagy szerencse várható az életedben. Lássuk, pontosan mik is ezek a jelek!

Egy régi mondás szerint amikor viszketni kezd a füled, az arra utal, hogy egy ismerősöd épp rosszakat pletykál rólad, és ez az oka annak, hogy a hallásodat irritálja valami.

Azonban valójában az a fontos, hogy melyik füledről van szó; ha a bal viszket nagyon, az jó dologra is utalhat.

Ilyenkor ugyanis nem pletykálnak rólad, hanem szép dolgokat beszélnek meg veled kapcsolatban, ami azt jelképezi, hogy a jövőben új barátságokat vagy boldog kapcsolatokat építhetsz ki!

Az esetek többségében mi választjuk ki, melyik cicát vagy kutyát akarjuk hazavinni magunkkal, de néha van, hogy ők toppannak be az életedbe.

Ha mostanában egy kisállat folyton átjár az udvarodba, vagy az utcán sétálva melléd szegődött, és hazament veled, az nagyon szerencsés dolgot előjelez meg!

A szóbeszédek szerint ilyenkor az anyagiak terén következik be változás az életedben; lehet, hogy pénzt nyersz, vagy akár az is, hogy egy új munkahelyen több fizetést ajánlanak neked.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv