Te melyik alakzatot választod? Ezt árulja el a személyiségedről!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Számos teszt áll a rendelkezésedre, ha közelebb szeretnél kerülni a személyiséged legbelső rétegeihez. Sokszor elég, ha válaszolsz pár kérdésre, máskor rajzolnod kell egy fát, vagy éppen egy házat, és máris olyan tudatalatti vonásokra bukkanhatsz, amiket idáig saját magad elől is rejtegettél. Ilyen lehetőségeket kínálnak a mértani alakzatok is: csak választanod kell közülük, és már láthatod is, milyen vagy valójában! Te melyiket választod? A négyzet, a háromszög, a kör, vagy a pentagramma áll a legközelebb hozzád?

Négyzet Kép forrása: mehaniq/depositphotos.com

Ha úgy érzed, a négyzet áll a legközelebb hozzád, akkor minden bizonnyal nagyon rendezett az életed. Kritikusan állsz minden fontos kérdéshez és arra törekszel, hogy minél előbb kategorizáld a feladataidat.

A négy, mint szám, kulcsfontosságú az életünk számos területén: négy fő elem van, négy égtáj övez minket, és a négy évszak is meghatározó a mindennapjainkat illetően.

Emiatt a négyzet mellett voksolók is sokszor fontos szerepet töltenek be a hétköznapok során, vagy legalábbis arra törekszenek, hogy nélkülözhetetlenné váljanak mások számára.

Akik a négyzet mellett voksolnak, sokszor kicsit nehezen oldódnak fel, egy picit merev a személyiségük, és inkább két lépés távolságot tartanak másoktól, minthogy idő előtt közel engedjék őket magukhoz.

 

Ha a háromszöget választottad, az arra utal, hogy nagyon tudatos ember vagy, ugyanis a háromszög szimbolikusan egyesíti a testet, a lelket és a szellemet.

Általában azok voksolnak a háromszög mellett, akik nagyon jól menedzselik az életüket, harmóniában élnek önmagukkal, a környezetükkel, megfelelő beosztást tudnak betölteni a munkahelyükön és céltudatosan haladnak az útjukon.

Erős egyéniségű, kitartó vagy, néha már becsvágyóvá is válhatsz, de ezt a legtöbbször kellően ellensúlyozni tudod magadban.

Változó, hogy éppen melyik területen próbálsz jobban kibontakozni, de egyformán fontosnak tartod, hogy a testedet, a lelkedet és a szellemedet is rendszeresen karbantartsd.

 

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!