Racionális és intelligens: a Szűz jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Racionális és intelligens: a Szűz jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Szűz vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

„ …annyira két lábbal áll a földön, hogy nemcsak baj, de még kellemetlenség se érheti.” Egyáltalán nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy Szilvási Lajos ezen sorait egy Szűz jegyű személy ihlette.

Előbb gondolkozol, aztán cselekszel, minden helyzetben körültekintően viselkedsz.

A gyakorlatiasság a vásárlásaidban is megmutatkozik: általában praktikussági szempontok alapján választasz, legyen szó akár berendezési tárgyakról, akár ruháról. Pénzügyekben is a racionalitás talaján állsz, takarékos vagy, minden kiadást előre megtervezel, és beosztod a pénzedet.

Rendkívül éles elmével és átlagon felüli intelligenciával rendelkezel. A „vág az esze, mint a borotva” szólás teljes mértékben illik rád.

Gondolkodásod gyors és logikus. Ha valakinek építő jellegű tanácsra vagy ötletre van szüksége, hozzád bátran fordulhat.

Elemző gondolkodásmódod miatt pénzügyi területen szép karriert futhatsz be.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!