Racionális és intelligens: a Szűz jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: ,
Racionális és intelligens: a Szűz jegyűek 5 pozitív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Szűz vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

„ …annyira két lábbal áll a földön, hogy nemcsak baj, de még kellemetlenség se érheti.” Egyáltalán nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy Szilvási Lajos ezen sorait egy Szűz jegyű személy ihlette.

Előbb gondolkozol, aztán cselekszel, minden helyzetben körültekintően viselkedsz.

A gyakorlatiasság a vásárlásaidban is megmutatkozik: általában praktikussági szempontok alapján választasz, legyen szó akár berendezési tárgyakról, akár ruháról. Pénzügyekben is a racionalitás talaján állsz, takarékos vagy, minden kiadást előre megtervezel, és beosztod a pénzedet.

Szorgalmas Kép forrása: darlingmagazine.org

Téged a munka éltet, az „értelmetlen” szórakozásnak nincs helye az életedben. Kollégáidnak, beosztottjaidnak fel kell kötniük azt a bizonyos nadrágot, ha lépést akarnak tartani veled.

Ha eltervezel valamit – legyen szó akár munkáról, akár egyéb dologról –, hatalmas erőket vagy képes megmozgatni azért, hogy elérd a célodat.

Otthon is folyton teszel-veszel; nálad nem fordulhat elő az, hogy szabadkoznod kell a váratlanul beállító vendég előtt a mosatlan edények vagy a bevetetlen ágy miatt.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?