A Szűz jegyűek 5 negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Balog Marianna
Írta: ,
A Szűz jegyűek 5 negatív tulajdonsága – Magadra ismersz?

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…” cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Szűz vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Szorongó Kép forrása: cuded.com

Bár a látszat nem ezt mutatja, mégis állandóan azon stresszelsz, mit gondolnak rólad mások. Annyira fontos számodra a külvilág véleménye, hogy emiatt folyton alkalmazkodni kényszerülsz.

Hajlamos vagy a hipochondriára is. Tested minden rezdülését figyeled, és előbb-utóbb – e szorongás hatására – produkálod is annak a betegségnek a tüneteit, amely éppen a figyelmed középpontjába került.

A szorongásos tünetek nagyszerűen enyhíthetők – sok esetben meg is szüntethetők – a különféle relaxációs, illetve meditációs technikákkal.

Kritikus Kép forrása: fashioncappuccino.com

Mindenre és mindenkire a kritika szemüvegén keresztül tekintesz. Árgus szemmel figyeled, hol adódik lehetőség a sokszor nem éppen túl barátságos hangvételű véleménynyilvánításra.

A barátaidat, rokonaidat is előszeretettel kritizálod, azonban akit kevésbé kedvelsz, annak nem csak kritikából, de a cinizmusodból is jut bőven.

Mindegy, hogy ellenség vagy barát, éles nyelvedet bárkin szívesen köszörülöd. Mentségedre legyen mondva, önmagaddal szemben sem vagy elnéző e téren, ugyanis rendkívül fejlett önkritikával rendelkezel.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell