Így szeretnek a Szűz férfiak! A Szűz szerelmének fény- és árnyoldalai

Így szeretnek a Szűz férfiak! A Szűz szerelmének fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így szeretnek a Szűz férfiak! A Szűz szerelmének fény- és árnyoldalai

A forró nyár után beköszönt az ősz, és ezt a hónapot már teljesen egészében a szűz jegyűek uralják. De vajon milyenek a szerelemben?

Nehezen megközelíthetőek, de nagyon érdekesek

A szűz jegyűek általában tartózkodóak és hűvösek, ez pedig a szerelemben sincsen másként. Részben vonzó és izgalmas a szerénységük, vagy éppen megközelíthetetlenségük, de hosszútávon csak ritkán jövedelmeznek ezek a tulajdonságok. Sajnos, vagy nem sajnos, de ahhoz, hogy igazán közel kerülj a szűzhöz, rengeteg időnek kell eltelnie, és nem biztos, hogy ezt ki tudod várni.

Néha tényleg reménytelennek tűnik a helyzet, és érzékenyebb napjaidon úgy érezheted, hogy bármit teszel, nem jutsz előre, képtelenség közel férkőznöd a szívéhez.

Ez érthető módon bánthat, hiszen az egészre rátesz egy lapáttal, hogy minden bizonnyal nőként szeretnéd, ha neked udvarolnának, te lehetnél az, akiért meg kell dolgozni, de ez a szűz jegyű férfiak mellett éppen másként szokott működni. Persze, ha szereted a kihívásokat, akkor ezt a felállást neked találták ki!

Nem készülhetsz azonban arra, hogy egyik napról a másikra csodálatosan szerelem bontakozik ki köztetek. Ez nem csak a szűz jegyűek távolságtartása miatt igaz, hanem azért is, mert folyton elemeznek és analizálnak.

Éles eszűek, jól átlátják az élethelyzeteket és logikusan gondolkoznak, úgyhogy mire szóba elegyedtek, ő már valószínűleg rég lejátszotta fejben, mire számíthat, ha összejöttök. Emiatt lehet, hogy azt fogod érezni, nem indulsz tiszta lappal nála, holott előfordulhat, hogy egyáltalán nem ismertétek egymást korábban.

Egy szűz férfi mellett kibontakozhatsz – feltéve, hogy kellően erős a személyiséged

Így szeretnek a Szűz férfiak! A Szűz szerelmének fény- és árnyoldalaiA szűz jegyű férfiak gyakran nagyon érzékeny lelkűek, kedvesek és törődőek, ami ritkaságszámba megy a férfiak körében. Kifejezetten jól tudnak alkalmazkodni a partnerükhöz, ami kedvez azoknak a nőknek, akiknek egyébként nagyon határozott elképzeléseik vannak az életről, és kifejezetten utálják, ha irányítani próbálják őket. Egy szűz jegyű férfi mellett nem kell tartanod ettől, inkább ő lesz az, aki a konfliktus elkerülésének érdekében enged az elképzeléseiből.

Ugyanakkor szereti, sőt, inkább elvárja, hogy érezze a törődést, a lelki közelséget és a szeretetet, tehát nem szabad azt gondolnod, hogy attól, hogy enged, átgázolhatsz az érzésein és az elképzelésein. 

Esetében az okozhat nehézséget, ha túl sok terved van, mert úgy fogja érezni, hogy elhanyagolod őt és a kapcsolatotokat, amitől még inkább bezárkózhat. Azonban, ha nem csak a munkádnak, céljaidnak tartogatod a szenvedélyedet és a lendületedet, hanem neki is, akkor előhívogathatod belőle a mélyen rejlő, ám nagyon is odaadó partnert, szeretőt.

Egy szűzzel nem mindig könnyű az élet

A szűz jegyű férfiak állandóan gondolkoznak és mivel maximalisták, még az átlagosnál is nehezebb lehet kizökkenteni őket a hétköznapokból.

Imádnak dolgozni, és bár nem az a kifejezett önmegvalósító személyiségek, ha végre belekezdenek a feladataikba, akkor nagyon odateszik magukat – borítékolhatod, hogy bombabiztos pozíciója van a munkahelyén.

Nehézséget jelenthet a párkapcsolataikat illetően, hogy szörnyen kritikusak – maguktól is a legtöbbet várják el, és bizony a szeretteiktől sem fogadnak el kevesebbet. Ez nagyon feszélyező tud lenni bizonyos élethelyzetekben és azt gondolhatod, még otthon sem lazíthatsz igazán. Kifejezetten rendszeretőek, ami hatalmas előny, hiszen biztos lehetsz abban, hogy nem kell majd minden otthoni teendőt magadra vállalnod. Számíthatsz azonban rá, hogy ha nem végzed kellően precízen (már-már fanatikusan) a házimunkát, akkor azt nem úszod meg becsmérlő megjegyzések nélkül.

Kép forrása: Dmyrto_Z/Depositphotos.com

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!