Szűz a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz szerelmi életedben a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Szűzként valószínűleg te is a precízségedről, maximalizmusodról és intellektuális képességeidről vagy híres. De vajon kamatoznak ezek a tulajdonságok a párkapcsolatodban? És hogy viselik az egyes jegyek a kritikai hajlamodat?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Szűz vagy, lássuk, mennyire passzolsz össze a többi zodiákussal, és kikkel alkothatsz valóban erős párost!

Szűz – Skorpió Kép forrása: kozirsky/Depositphotos

Bármennyire is érdekes, és az emberek nem feltételeznék, hogy ti jó párost alkothattok együtt, valójában kiválóan összepasszoltok. A környezetetek felé ennek ellenkezőjét kommunikáljátok, ugyanis társaságban nagyon diszkréten tarjátok egymástól a távolságot.

Viszont otthon… A Skorpió végtelenül szenvedélyes jegy, és bár te messze nem ilyen nő hírében állsz, ő képes előcsalogatni mélyen elrejtett énedet. Aligha van másvalaki, akivel olyan elsöprő erotikát és szerelmet élhetnél át, mint egy Skorpió! Más kérdés, hogy a kapcsolatotok nem mindig ilyen felhőtlen, már csak azért sem, mert míg az említett szintig eljuttok, a Skorpiónak kicsit elege lehet az udvarlásból.

Sok alapvető vonásban különböztök, de mint tudjuk, a szenvedély sok problémát háttérbe tud szorítani. Ugyanakkor vannak hasonló vonásaitok, amik viszont titeket támogatnak: ilyen pl., hogy minden helyzetben kölcsönösen számíthattok egymásra, hogy kiválóan tudtok együtt dolgozni, és hogy nagyra értékelitek a másik erőfeszítéseit.

Nagyon érdekesnek mondható a ti kapcsolatotok, ami azonban inkább barátság szokott lenni, nem pedig szerelem.

Tudtok és akartok is újat mutatni egymásnak, és intellektuális területen általában tényleg egy hullámhosszon pendültök.

Azonban érzelmi téren nem igazán jeleskedtek: nem tudjátok sem szóban elmondani, sem tettekben kimutatni, mit éreztek. Már, ha egyáltalán megengeditek magatoknak azt a luxust, hogy elismerten érezzetek valamit. Sokszor inkább a praktikus, a reális és a megfogható oldalát nézitek a kapcsolatoknak, nem pedig az érzelmi szálakat helyezitek előtérbe. Emiatt akár az egész életeteket is leélhetitek együtt, harmóniában, viszont ez nem jelenti azt, hogy szenvedélyesen szerelmesek, vagy éppen igazán boldogok lesztek.

Mégis működhet a dolog, már csak azért is, mert a Vízöntő időnként hajlamos lehet néhány titkos hódításra (nem feltétlenül konkrét félrelépésre), ami viszont lenyugtatja annyira, hogy ismét éveken át nyugodt partnerként álljon melletted.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni