A születésszámodból kiderül, mi voltál előző életedben

Kovács Andrea
Írta: ,
A születésszámodból kiderül, mi voltál előző életedben

Vannak kultúrák, amelyek szerint nem egyetlen életünk van, hanem lelkünk folyamatosan vándorol, testből testbe, életből életbe, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezzen. A számmisztika szerint a születésszámod árulkodhat arról, milyen sorsot töltöttél be valamelyik korábbi életedben – ha kíváncsi vagy, számold ki a saját számodat! Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

9

A kilences számot hordozók egy korábbi életét valami sötét titok árnyékolhatta be, amelyet egy egész élet során magukkal hordoztak, és ami miatt senkit nem mertek igazán közel engedni magukhoz, mert féltek, hogy lelepleződnek.

Ez a tragikusság keserű, magányos életet jelenthetett nekik, ugyanakkor birtokában voltak egy olyasfajta tudásnak, amit mindenki próbált megszerezni, de sokan talán azt sem sejtették, hol keressék.

A tragédia azonban összességében mégis csak árnyékot vetett az életükre, ezért az új életeikben lehetőséget kapnak arra, hogy megéljenek olyasmiket, amikre korábban nem volt lehetőségük.

1

Akik az egyes számot hordozzák, egy korábbi életükben vezető szerepet tölthettek be.

Ez jelentheti azt, hogy akár uralkodók vagy vezérek voltak, de az is lehet, hogy csak egy kisebb közösségben töltöttek be vezetői szerepet.

Az azonban biztos, hogy ebben az életben sok más emberre hatással voltak, példát mutattak és inspiráltak, és személyiségük még haláluk után is sokáig meghatározó volt.

Lehet, hogy olyan gondolatokat, irányzatokat indítottak el, melyeknek hatását akár a mostani életükben is érezhetik, vagy egy közösségben máig emlékeznek rájuk újító szellemiségük, vagy erős vezetői képességeik miatt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!