A születésszámodból kiderül könnyen kiderül, voltál előző életedben

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A születésszámodból kiderül könnyen kiderül, voltál előző életedben

Vannak kultúrák, amelyek szerint nem egyetlen életünk van, hanem lelkünk folyamatosan vándorol, testből testbe, életből életbe, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezzen. A számmisztika szerint a születésszámod árulkodhat arról, milyen sorsot töltöttél be valamelyik korábbi életedben – ha kíváncsi vagy, számold ki a saját számodat! Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

3

A hármas számot hordozók felfedezők vagy újítók lehettek előző életükben, akik megelőzték a saját korukat.

Elképzeléseikben, látomásaikban lehet, hogy saját koruk nem hitt, de az idő később őket igazolta.

Ha szerencsésebbek voltak, a saját koruk is felismerte bennük a zsenit, és elévülhetetlen érdemeiket már az adott élet alatt jutalom illette.

Akár csak egy kisebb közösségre, akár az egész világra voltak hatással, szinte biztos, hogy ebben az életben valami olyasmivel álltak elő, aminek a gondolata még korábban soha, senkiben nem merült fel.

2

A kettes számot hordozók esetében előfordulhat, hogy egy korábbi életükben beteljesületlen szerelem áldozatai lettek, az is lehet, hogy valamelyik korábbi életüknek ilyen okból lett vége.

Noha tanultak a hibájukból, és mostanra másra is alapozzák az életüket, így nem függhet egyetlen dologtól a boldogságuk, még most is hajlamosak a végletekig romantikusak lenni, mert ezt a tapasztalatot hozták magukkal egy korábbi életükből.

Az sem ritka, hogy a kettes számot hordozók életében van valaki, aki korábbi életeik során is velük volt, és ugyanaz a lélek sorsokon keresztül, újra és újra, mindig más, de mindig fontos szerepet tölt be az életükben.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!