A születésszámodból kiderítheted, hogy mi voltál előző életedben

Kovács Andrea
Írta: ,
A születésszámodból kiderítheted, hogy mi voltál előző életedben

Vannak kultúrák, amelyek szerint nem egyetlen életünk van, hanem lelkünk folyamatosan vándorol, testből testbe, életből életbe, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezzen. A számmisztika szerint a születésszámod árulkodhat arról, milyen sorsot töltöttél be valamelyik korábbi életedben – ha kíváncsi vagy, számold ki a saját számodat! Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

2

A kettes számot hordozók esetében előfordulhat, hogy egy korábbi életükben beteljesületlen szerelem áldozatai lettek, az is lehet, hogy valamelyik korábbi életüknek ilyen okból lett vége.

Noha tanultak a hibájukból, és mostanra másra is alapozzák az életüket, így nem függhet egyetlen dologtól a boldogságuk, még most is hajlamosak a végletekig romantikusak lenni, mert ezt a tapasztalatot hozták magukkal egy korábbi életükből.

Az sem ritka, hogy a kettes számot hordozók életében van valaki, aki korábbi életeik során is velük volt, és ugyanaz a lélek sorsokon keresztül, újra és újra, mindig más, de mindig fontos szerepet tölt be az életükben.

7

A hetes számot hordozók valamiféle művészi tevékenységnek áldozhatták az előző életüket, amelyben kifejezetten tehetségesek is voltak.

Akár szobrászként, festőként, íróként vagy zenészként alkottak, saját korukban mindenki ismerte őket, és művészetük lévén olyan helyekre volt bejárásuk, ahová csak keveseknek.

Minden bizonnyal valami maradandót alkottak, és az sem kizárt, hogy most valami olyan művészeti alkotásért rajonganak, amelyet korábban ők maguk hozhattak létre egy ezt megelőző életükben.

A magánéletükben azonban sajnos nem voltak ennyire sikeresek, mert sok mindent áldoztak fel az alkotás oltárán.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv