Születésszámod elárulja, hogy melyik állat a patrónusod

Kovács Andrea
Írta: ,
Születésszámod elárulja, hogy melyik állat a patrónusod

Kép forrása: jovenjuglar.com

A számmisztika szerint születésszámod arról is árulkodik, milyen állat testesíti meg leginkább a személyiséged legbelső tulajdonságait. Ha kíváncsi vagy, számold ki a születésszámod: add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz. Ha például 1977. 02. 06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

3 – Kígyó Kép forrása: tumblr, rubydusted

A hármas számmal születettek a patrónusa a kígyó, hiszen őket sokszor nehezen érti meg a környezetük, és aki nem ismeri, talán nem is igazán kedveli őket.

Mindez azonban csak az első benyomás, akinek sikerül megérteni a kígyó patrónusú személyiségeket, az csodálni fogja őket titokzatos tudásukért, belső szépségükért, ugyanakkor a hármasz szám szülötteit sokan kicsit veszélyesnek tarthatják, és ezért is vannak fenntartásaik velük kapcsolatban.

8 – Delfin

A nyolcas számmal születettek patrónusállata a delfin, egy különösen okos és érzékeny élőlény. Intelligenciájuk kiemelkedő, de nem mindig képesek arra, hogy könnyen megértessék magukat másokkal.

Ahogyan a delfinek is a vízen, egy egészen másik közegben élnek, a nyolcas szám hordozói is azt érezhetik időnként, hogy nem ebbe a világba valók, nem igazán értik meg őket.

Ez azonban nem igaz, csak újra és újra meg kell próbálkozniuk a kommunikációval, és ha ők nyitnak a külvilág felé, a külvilág is gyorsan felismeri elbűvülő személyiségüket.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!