Születésszámodból kiderül, hogy melyik állat a patrónusod

Schuster Borka
Írta: ,
Születésszámodból kiderül, hogy melyik állat a patrónusod

Kép forrása: jovenjuglar.com

A számmisztika szerint születésszámod arról is árulkodik, milyen állat testesíti meg leginkább a személyiséged legbelső tulajdonságait. Ha kíváncsi vagy, számold ki a születésszámod: add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz. Ha például 1977. 02. 06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

1 – Farkas Kép forrása: tumblr, drxgonfly

Az egyes szám hordozóinak partónusa a farkas, ami mindig a maga útját járja, és bár képes falkában, csapatban is dolgozni, és elfogadja a világ berendezkedését, valójában egyedül is képes megállni a lábán.


Mi voltál az előző életedben? Születésszámod árulkodik róla!


A farkas patrónus különleges személyiséget rejt, aki képes a szelídségre, a fejlődésre és a tanulásra, valamint a beilleszkedésre is, de mindig ott hordozza magában a természetes, zabolázhatatlan vadságot is.

2 – Kutya Kép forrása: handsomedogs.com

A kettes számmal születettek patrónusállata a kutya, mivel a hűség számukra az egyik legfontosabb dolog.

Ezek az emberek őszintén és mélyen tudnak szeretni, akit pedig elfogadnak, amellett a végsőkig kitartanak.

Önzetlen, tiszta szeretetük akár meg is menthet másokat, illetve ismét megtaníthatja őket arra, hogyan szeressék önmagukat.

Ugyanakkor ezeknek az embereknek arra is vigyázni kell, hogy nehogy valaki kihasználja a nyílt szívüket.

3 – Kígyó Kép forrása: tumblr, rubydusted

A hármas számmal születettek a patrónusa a kígyó, hiszen őket sokszor nehezen érti meg a környezetük, és aki nem ismeri, talán nem is igazán kedveli őket.

Mindez azonban csak az első benyomás, akinek sikerül megérteni a kígyó patrónusú személyiségeket, az csodálni fogja őket titokzatos tudásukért, belső szépségükért, ugyanakkor a hármasz szám szülötteit sokan kicsit veszélyesnek tarthatják, és ezért is vannak fenntartásaik velük kapcsolatban.

4 – Elefánt

A négyes szám hordozóinak patrónusa az elefánt, egy állat, ami bölcsességet, erőt és karaktert testesít meg.

A négyes szám hordozói elhivatottak, tudják, mit szeretnének elérni, de azt nem viszik mindenen keresztül, nem forrófejűek és nem kapkodnak, a megfelelő pillanatban cselekszenek.

Egy magasabb tudást, egy megfontolt bölcsességet követnek, az elefántokhoz hasonlóan pedig a család nagyon fontos a számukra. Békés természetűek, de ha valaki egyszer megbántja őket, azt nem felejtik el.

5 – Madár Kép forrása: tumblr, svrmomof6

Az ötös szám szülöttei szabad lelkek, akiket nem lehet gúzsba kötni, akiknek szükségük van arra, hogy maguk döntsék el, hol telepszenek meg, és mennyi időt töltenek ott.

Hatalmas beső szépséget hordoznak magukkal, ahogyan a madarak viszik magukkal az énekhangjukat, de ha valaki elzárja őket azért, hogy kisajátítsa ezt a szépséget, akkor azonnal elnémulnak, elveszítik a belső örömüket, azt, ami annyira különlegessé tette őket odáig.

6 – Gepárd

A hatos szám hordozóinak patrónusállata a gepárd, egy kecses, különleges és rendkívül gyors élőlény.

Ők is képesek arra, hogy villámgyorsan reagáljanak, az ösztöneik olyanok, akár egy ragadozóé, ugyanakkor nem szeretik hosszú és fárasztó feladatokkal lekötni magukat.

Az ő terepük ott van, amikor egy gyors lehetőség kínálja magát, és olyan gyorsan kell lecsapáni rá, amennyi idő alatt a legtöbben nem is lennének képesek megérteni a helyzetet.

A gepárd patrónusúak ilyenkor lecsapnak, és ha egyszer elejtik a zsákmányukat, nem is hagyják menekülni azt.

A medve partónus egy megfontolt, lassabb életszemléletet testesít meg, egy olyan nézőpontot, ahol hatalmas erő és vadság nyugszik, de mindez nem kerül a felszínre addig, amíg nincs igazán nagy szükség rá.

Ha a hetes szám hordozóit egyszer valaki kihozza a sodrából, akkor jobban teszi, ha menekül, mert hatalmas pusztítást képesek véghez vinni, de erejüket fölöslegesen nem pazarolják, és amikor nem kell harcba szállniuk, kedves, szeretnivaló, barátságos természetek, akiknek már a látványa is sokakat megnyugtat.

8 – Delfin

A nyolcas számmal születettek patrónusállata a delfin, egy különösen okos és érzékeny élőlény. Intelligenciájuk kiemelkedő, de nem mindig képesek arra, hogy könnyen megértessék magukat másokkal.

Ahogyan a delfinek is a vízen, egy egészen másik közegben élnek, a nyolcas szám hordozói is azt érezhetik időnként, hogy nem ebbe a világba valók, nem igazán értik meg őket.

Ez azonban nem igaz, csak újra és újra meg kell próbálkozniuk a kommunikációval, és ha ők nyitnak a külvilág felé, a külvilág is gyorsan felismeri elbűvülő személyiségüket.

9 – Macska Kép forrása: blog.kovifabrics.com

A kilences szám hordozói megosztó személyiségek lehetnek, akár csak a macskák, akiket egyesek imádnak, másoknak borsódzik tőlük a háta.

Ők azonban nem is akarják, hogy mindenki szeresse őket, hiszen tudják, hogy kimagasló érzelmi intelligenciájukhoz, és szabad természetükhöz nem mindenki érhet fel, de szerencsére ezeknek az embereknek a szimpátiája, illetve annak hiánya semmit nem változtat.  

Akárcsak patrónusállatuk, a kilences szám hordozói is mindig a talpukra esnek, és bármilyen nehéz helyzetben találják is magukat, képesek újra talpra állni, és akár mindent elölről kezdeni, hiszen nekik kilenc életük van.