Születésnapodból kiderül, hogy melyik országban élnél igazán jól

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Születésnapodból kiderül, hogy melyik országban élnél igazán jól

Azt mondják, az ember ott van igazán otthon, ahol szabadon azt tehet, amit akar, és ahol körülveszik a szerettei, barátai. De vajon ha csak a környezeted számítana, te melyik országban lehetnél a legboldogabb? Születésnapod elárulja, melyik mentalitás, melyik éghajlat illik hozzád a legjobban – szívesen elköltöznél a hozzád illő országba?

Péntek

A hagyomány, a család és a hovatartozás mindennél fontosabbak számodra.

Az a típus vagy, aki összefogja a távolba szakadt rokonokat, aki képes igazi, meleg családi fészket teremteni. Ugyan nem zárkózol el az újdonságoktól, nem is szívesen cseréled le a régi, bevált dolgokat.

Lehet, hogy sok hely van, ahová szeretnél eljutni, de végül mégis mindig a szülőföldedre vágysz majd vissza, ott lehetsz a legboldogabb, ahol felnőttél, ahol a családod él, és ahová a gyermekkori emlékeid kötnek.

Kedd

Édes élet, művészetek és finom ételek: te aztán tudod, mi az a dolce vita, és úgy érzed, szinte megfulladsz, amikor a körülötted lévők miatt állandó stresszbe vagy rohanásba kényszerülsz.

Legszívesebben esténként egy pohár bor mellett élveznéd a naplementét, és nem csak gyorsan bekapnád az ebédet, hanem igazi közös élményt teremtenél az étkezésekből.

A mediterrán országok, Olaszország, különösen Toszkána, vagy éppen Franciaország, ahol még tudják, hogyan lehet megtalálni a szépséget a mindennapokban, és nagyra értékelik az esztétikát, és a művészeteket, minden szempontból kielégítené az igényeidet.