A születésnapod elárulhatja, hogy mi voltál előző életedben

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A születésnapod elárulhatja, hogy mi voltál előző életedben

Sok kultúrában hisznek abban, hogy halálunkkor csak a testünket hagyjuk el, és a lelkünk továbbra is itt marad, hogy egy másik testben tovább élve újabb feladatokat teljesítsen be. Vannak, akik úgy hiszik, születésünk dátuma árulkodik arról, kik lehettünk egy korábbi életünkben, és ez segít megérteni a mostani életünk feladatait.

5-ös

Sok nehézséggel és nélkülözéssel kellett szembenézned egy korábbi életed során, valószínűleg mély szegénységben élted a mindennapjaidat.

A mostani életedben lehetőséget kapsz rá, hogy ebből a helyzetből kitörj, de a lehetőség nem hullik magától az öledbe, nagyon sokat és nagyon keményen kell dolgoznod érte.

Valószínűleg jó érzéked van a pénz beosztásához, ugyanakkor sokszor nehezedre esik megállni, hogy ne költekezz, hiszen be szeretnél pótolni mindent, ami az előző életedből kimaradt.

2-es

Előző életedben egy fontos rang, egy nagy esemény közelében lehettél, és bár a történelem folyására is ható tetteket nélküled nem lehetett volna vége vinni, végül nem te voltál az, aki megtette a jelentős lépéseket.

Éleslátásod, találékonyságod és problémamegoldó képességed még mindig megmaradt, és könnyen lehet, hogy azért jöttél vissza ebbe az életbe, hogy ezúttal te legyél, aki megnyomja a nagy piros gombot.

Járj nyitott szemmel, keresd a lehetőséget, és ezúttal ne maradj a háttérben!

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba