Melyik napon születtél? Megvan az oka, hogy miért választasz rosszul a szerelemben

Schuster Borka
Írta: ,
Melyik napon születtél? Megvan az oka, hogy miért választasz rosszul a szerelemben

Mielőtt megtaláljuk az igazit, mindenkinek vannak csalódásai és rossz választásai. Az első lépés a boldogabb szerelmi élet felé, ha felismered, miben szoktál hibázni, és ezentúl odafigyelsz arra, hogy ne ess kétszer ugyanabba a hibába, így végre megtalálhatod azt a párt, aki méltó hozzád. Születésnapod segít kideríteni, mivel lősz mindig bakot.

Hétfő

A hétfőn születettek igazi anyatípusok, akik mindent megtesznek azért, hogy a tévútra tért lelkeket megmentsék. Ez nagyon becsülendő és nemes tulajdonság, azonban azt eredményezheti, hogy benne ragadsz egy olyan kapcsolatban, ahol csak te cipeled a válladon a terheket, a másik pedig kényelmesen figyeli, ahogy mindent megoldasz helyette.

A gond csak az, hogy mivel egy érett, felnőtt kapcsoltra vágysz, előtt-utóbb eleged lesz abból, hogy nem vagytok azonos szinten, a jó szíved azonban jó eséllyel újra megesik majd egy szerencsétlenen. Légy óvatos, és persze segíts, ha kérik, de ne vállald magadra, hogy megoldod egy másik felnőtt ember problémáit.

Kedd

A kedden születettek alapvető problémája a szerelmi életben, hogy keveset gondolnak magukról, és nem hiszik el, hogy jobbat is találhatnának a jelenlegi párjuknál, aki ugyan nem teszi őket boldoggá, de mégis jobb, mint a semmi. Szerénységük gyakran már önbizalomhiányba csap át, és egy olyan férfi mellett kötnek ki, aki érzelmi, egzisztenciális és érettség tekintetben is jóval alattuk van.

Ez ugyan folyamatosan elégedetlenné teszi őket, mégis csak nehezen ismerik fel, hogy a probléma forrása az, hogy ennél minőségibb kapcsolatra lenne szükségük, amit meg is kaphatnának.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv