Ki a védőangyalod? A születési számodból kiderítheted

Schuster Borka
Írta: ,
Ki a védőangyalod? A születési számodból kiderítheted

Érezted már úgy, hogy egy szorult helyzetben hirtelen minden jóra fordul, vagy csak egy hajszálon múlott, hogy megússz egy komolyabb balesetet, szerencsétlenséget? Vannak, akik hisznek benne, hogy mindannyiunkra őrangyalok vigyáznak. A tiéd ki lehet? Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5. Ebből kiderülhet, ki az őrangyalod!

1 – Gábriel

Gábriel egy arkangyal, a főangyalok egyike, jelentős angyalként pedig az egyes számhoz kapcsolódik.

A Biblia szerint Gábrielnek Jézus életének állomásaikor is fontos szerepe volt, jelent volt halálakor, és az érkezéséről is ő tudósította Szűz Máriát.


Gábriel arkangyal, a hírnök – Miben és hogyan segíthet neked?


Gábriel egy erős őrangyal, aki a kreatív energiák és az életerő őrzője is, így abban is segít, hogy megőrizd a pozitív életszemléletedet és mindig megtaláld a dolgok naposabb oldalát.

2 – Egy rokon

Ha a kettes szám a születési számod, akkor lépteidet egy ősöd lelke vigyázza. Ez lehet egy nagymama, egy nagynéni, de egy korábban elhunyt rokon is.

A családi kötelékek és a szeretet a legerősebb kapocs, így biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod soha nem hagy majd el, és minden lépésedet figyeli.

Ha egy családtagod lépett az őrangyalod szerepébe, néha még érezheted is azt a szeretetet és törődést, ami a személyén keresztül feléd árad.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján