3 dolog a születési hónapod szerint, amit imádnak benned az emberek, és egy, amit nem kedvelnek

Szirák Viki
Írta: ,

Az ezotéria szakértői úgy vélik, a születési hónapod alapján könnyen lehet következtetni arra, milyen személyiséggel rendelkezel. Ezáltal például arra is fény derülhet, mi az a három kiemelkedő tulajdonságod, amit mindenki nagyon kedvel benned, ahogy arra is, mi az az egy, amit kevésbé szeretnek.

Akik ebben a hónapban jöttek világra, nagyon szorgalmasak és lelkiismeretesek a munkájukban, a véleményüket pedig bátran merik hangoztatni.

A három kedvelt tulajdonságod az, hogy nagyon vidám alkat vagy, és azáltal, hogy magadat adod, másokat is képes vagy felvidítani.

Segítőkész lélekkel rendelkezel, így mindig lehet számítani rád, és nagyon könnyen kötsz barátságokat.

Amit viszont nem annyira kedvelnek benned, hogy néha elég szétszórt vagy, és emiatt feledékeny is!

A február hónap szülöttei művészi hajlamokkal rendelkeznek, és elképesztően jó ötleteik vannak, mivel képesek más szögből nézni a világot.

A három pozitív tulajdonságod az, hogy képes vagy másokkal azt éreztetni, hogy megérted őket, ezáltal nem feszengenek a társaságodban.

Fontosak számodra a barátságaid, őket nagyon sokszor előre helyezed, amiből az is fakad, hogy rendkívül megbízható, hűséges típus vagy.

Ami viszont már kevésbé jó tulajdonságod, hogy hajlamos vagy zárkózottá válni, ami miatt kicsit kiszámíthatatlan is vagy néha.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!