A születési hónapod felfedi, milyen vagy a szerelemben

Szirák Viki
Írta: ,

A születési hónapod meglepő pontossággal képes elárulni azt, milyen a személyiséged, vagy milyen életutat kell bejárnod. Ez alól pedig a szerelmi életed sem kivétel, ugyanis az, hogy mikor születtél, elárulja, milyen vagy a szerelemben!

Ezen hónap szülöttei nagyon szorgalmas emberek, akik keményen dolgoznak az életben, és nagyon erős véleménnyel rendelkeznek.

Ez a határozottság és elkötelezettség a szerelmi életedre is kihatással van, hiszen ott is hasonlóan céltudatosan vágsz bele a közös életbe a pároddal.

Melletted nem lehet unatkozni, még annak ellenére sem, hogy általában mindent előre eltervezel, mert nem szereted a meglepetéseket.

Ha valakibe beleszeretsz, amellett a végsőkig kitartasz, mert hiszed, hogy egy kapcsolatot az első akadály láttán nem szabad otthagyni.

Azonban néha elég makacs vagy, és nem mindig hallgatod meg a párod véleményét, amin némileg változtatnod kellene!

A február hónap szülöttei igazán izgalmas és kalandos szerelmi élettel rendelkeznek.

Ha valaki meghódítja a szíved, előbújik szenvedélyes oldalad, aki nyitott minden újdonságra, és ennek a tüzes érzelemnek köszönhetően nem félsz kimondani azt, ami eszedbe jut.

Azonban van egy másik éned is, aki időnként megijed a kapcsolat súlyától, hajlamos eltávolodni a párjától, és ilyenkor nehezen fejezed ki azt, hogy mit érzel valójában. Utóbbin még fontos lenne dolgoznod, de szerencsére életed során szerzett tapasztalataid segíteni fognak ebben.

Mivel kreatív, fantáziadús jellemed van, mindig támad egy klassz ötleted, amivel fel lehet dobni a kapcsolatotokat, ezért csak nagyon ritka, hogy unalmassá válna az életetek.

 

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!