Derítsd ki a születési hónapod színét! Rengeteg mindent elárul a személyiségedről

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
Derítsd ki a születési hónapod színét! Rengeteg mindent elárul a személyiségedről

Kép forrása: motecm.com

Michele Bernhardt asztrológus felhasználva az asztrológiát, a számmisztikát és a Pantone-színskálát, minden egyes hónaphoz hozzárendelt egy-egy színt. Mint mondja, szerinte ezek a színek kiegyensúlyozottabbá tehetik az életünket, nincs más feladatunk, csak körülvenni magunkat a születési színünkkel és hamarosan érzékelni fogjuk pozitív hatásait. Rátalálhatunk a harmóniára, a békességre és akár erőt is meríthetünk belőle. Kíváncsi vagy, neked mi a születési színed? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Január – Karamell Kép forrása: vintagetearoses.com

Ha január szülötte vagy, a te színed a karamell. Szinte mindig két lábbal állsz a földön, praktikus szemlélet és logikus gondolkodásmód jellemez.

Ha ezzel a színnel veszed körbe magadat, akkor sokkal kitartóbbá válhatsz és képes leszel felelősséget vállalni minden egyes tettedért.

Erősítheti az ambícióidat, javítja a koncentrációs képességedet, nyugalmat áraszt és ösztönöz, támogat abban, hogy ne térj le az általad kijelölt útról. A siker kulcsa ez, próbáld ki, meglátod, segítségével az életed hatalmas változásokon mehet át!

Február szülötteként a te színed a halványlila. Veled aztán szinte soha nem lehet unatkozni: hajt a kalandvágy, állandóan programokat szervezel a barátaidnak, tele vagy fantáziával és másokat is képes vagy inspirálni.

Olykor a szerelmi életed leginkább egy hatalmas zűrzavarra emlékeztet, de a születési színed segíthet abban, hogy jobban megértsd a partneredet, képes legyél kompromisszumokat kötni és újra tisztán láthasd a dolgokat.

Életed kiegyensúlyozottabbá válik és fáradságodat is siker fogja koronázni végül.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!