Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha októberben születtél

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van az októbernek?

Az október a 10. hónapunk az évben, a számmisztikában pedig általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk. Ennek megfelelően a 10-est fel kell bontanunk és össze kell adnunk: 1+0=1 – Az október száma tehát az egyes.

Mit tartogat nekünk az egyes szám?

Jó esély van rá, hogy az édesapád általi dominancia meghatározta egész gyermekkorodat, legalábbis erőteljes hatást gyakorolt arra, mit tartasz jónak, és mit rossznak. Sok olyan elvárást támaszthatott eléd, aminek esetleg nem győztél megfelelni, ő pedig nem restellte kifejezni, hogy ez így nem elég jó.

Ez a teher, elnyomás sajnos az egész életedre kihathatott, és előfordulhat, hogy a nehéz gyermekkor után nem csak kissé önbizalom-hiányos, hanem egyenesen zárkózott, rugalmatlan felnőtt lett belőled.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha októberben születtél

A kérdés az, miben nyilvánul meg a feszültséged

Nincs olyan ember, akire ne lenne hatással a gyermekkora, különösen akkor, ha nem sikerül lezárnia a múlt sebeit. Sajnos esélyes, hogy az édesapád szigorát nem tudta teljes mértékben kompenzálni az anyukád, és talán éppen emiatt van az, hogy nagyobb eséllyel te is inkább a családfő mintáját másolod – talán nem is tudatosan.

Bár valószínűleg nem mutatott jó példát, mégis apukád volt az erős, határozott, céltudatos ember, és te is ilyen szeretnél lenni, hiszen gyermekkorodban ez az éned nem tudott kiteljesedni. Így aztán valószínű, hogy felnőttként alapvetően sikeres leszel a munkádban, könnyen eléred a céljaidat, azonban ezeket a törekvéseket általában a kezeletlen és kiadatlan düh hajtja, ami hosszú távon sajnos sokkal inkább káros, mint hasznos.

Nőként nehézséget jelenthet a párkapcsolatodra nézve is, ugyanis nem túl sűrűn találni olyan férfit, aki elviseli otthon a nyílt női dominanciát, aki pedig mégis megfelel ezeknek a kritériumoknak, arra valószínűleg te magad nem tudsz a nagy Ő-ként tekinteni.