Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha novemberben születtél

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a novembernek?

A november a 11. hónapunk az évben, a számmisztikában pedig általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk. 

Ennek megfelelően a 11-est fel kell bontanunk és össze kell adnunk: 1+1=2 – A november száma tehát a kettes.

Mit tartogat a kettes szám?

A kettes szám sokszor kételyt ébreszt az emberekben, és igaz lehet ez azokra is, akik pl. 2-án, vagy 22-én születtek (nem csak novemberben, de akkor különösen). Gyakori, hogy már gyermekkorban jelentkeznek az önbizalomhiánnyal összefüggő problémák, amiket egyébként sokszor magában tart az, aki novemberben született. Sokan egyfajta páncéllal vértezik fel magukat, a külvilág felé erős, magabiztos jellemet mutatnak, de odabenn gyakoriak a kételyek.

Sok novemberben született ember egyszerűen nem, vagy nagyon nehezen tud kibékülni saját magával.

Mi van a segítőszándék mögött?

A novemberben születettek szinte kivétel nélkül nagyon jó szándékúak. Mindenkivel jóban akarnak lenni, törekszenek arra, hogy a barátságaikat fenntartsák, új kapcsolatokat építsenek ki, és az emberek jó véleménnyel legyen róluk. De miért olyan fontos ez?

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha novemberben születtélKép forrása: vov4h.inbox.ru/Depositphotos.com

Természetesen a korábban is említett önbizalomhiányra vezethető vissza, hiszen azoknak olyan lényeges a külvilág visszajelzése, akik nem hisznek eléggé önmagukban. Lehet, hogy te is csak nagyon nehezen tudod elfogadni magadat, vagy nem sikerül önazonossá válnod, és ezért inkább kifelé, mások felé tekintesz – addig sem kell a saját sérelmeiddel, problémáiddal és kételyeiddel foglalkoznod.

Novemberi születési dátummal egyszerre lehetsz mély érzésű, kiváló intuíciókkal rendelkező ember, de az is megeshet, hogy nagyon könnyű téged befolyásolni.

Ez ugyancsak visszavezethető az előbb említett gondra, hiszen, ha a külvilágra támaszkodsz, akkor az önbecsülésed is attól függ, mások miként vélekednek rólad. Sajnos, ha negatív visszacsatolások érkeznek, akkor hajlamos lehetsz rá, hogy mogorvává, szinte zorddá válj és teljesen visszahúzódhatsz a csigaházadba. Rosszabb napjaidon megeshet, hogy támadóan lépsz fel másokkal szemben és a bosszúállás sem feltétlenül áll távol tőled, bár gyakran türelmesen kivárod a megfelelő alkalmat, hogy kiélvezhesd a kárörömödet.