Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha márciusban születtél

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha márciusban születtél

Kép forrása: apid/depositphotos.com

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van a márciusnak?

A március a harmadik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a márciust illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a hármas.

Intenzív gyerekkor, gyors felnőtté válás

Márciusi születési dátummal biztos, hogy nagyon mozgékony, társasági és lelkes ember vagy. Igazán széles skálán mozog az érdeklődésed, a művészetektől kezdve a sportokon át egészen a karrierépítésig tényleg minden foglalkoztat. A gyerekkorodat illetően jó esély van rá, hogy apukádnak jutott nagyobb szerep, legalábbis ő volt az, akinek mindig meg akartad mutatni a tehetségedet, és inkább neki akartál megfelelni.

Már korán, gyermekként is sűrűn megesik a márciusi születésű emberekkel, hogy magukra öltik a szülői szerepeket, ami azt jelenti, hogy ők már az óvodában is egyfajta miniatűr felnőttként viselkednek.

Mindez előidézhet némi diszharmóniát a személyiségedben, hiszen gyerekkorban az ember dolga az lenne, hogy gyerekként éljen és viselkedjen. Ebből ered az is, hogy nagyon korán úgy érzed, meg kell felelned az elvárásoknak, a környezetednek, idő előtt elkezded tervezni és építgetni az életedet. Valószínűleg már egész fiatalon sorra próbálod ki a különféle szakköröket, sportágakat, mert mindent meg akarsz tapasztalni.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha márciusban születtélKép forrása: encrier/Depositphotos.com

Jó esély van rá, hogy te nem sokáig fogod élvezni az otthonod kényelmét, vagy a megfelelési kényszer, vagy a korai felnőtté válás miatt, de igyekszel minél hamarabb elköltözni. Van benned egy erős lázadozási hajlam, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a családod is érti, érzi, mennyire felnőttesen gondolkozol, márpedig te nem tudod elviselni, ha határok közé próbálnak szorítani – ez is vezethet ahhoz, hogy gyorsan szeded a sátorfádat. Meglehetősen erős a teljesítménykényszered, cserébe jól navigálod magadat a munka világában.

Megpróbálsz kitűnni a tömegből, ha mással nem, hát a művészi vénáddal, bár ebben az esetben előfordulhat, hogy te inkább a csendesebb márciusiak csapatát erősíted.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv