Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha augusztusban születtél

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni, milyen személyiségjegyeket örököltünk a születési hónapunktól. Természetesen nem csak ez az egy szempont formálja az egyéniségünket, de a te önismeretedhez is hozzátehet, ha megtudod, a számmisztika szerint milyen vagy.

Milyen száma van az augusztusnak?

Az augusztus a nyolcadik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, az augusztust illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a nyolcas.

Szinte semmiben nem tudod meghúzni a határt

Amennyiben augusztusban születtél, jellemző módon erősek az önérvényesítő képességeid, megpróbálod magadból és a lehetőségeidből kihozni a legtöbbet. A kitartás nem minden esetben jellemző rád, hajlamos vagy időnként ellustulni, azonban másoknál könnyebben kockáztatsz, és mindenbe nagy hévvel, lelkesedéssel, lendülettel vágsz bele.

Nem félsz attól, hogy egy új környezetben nem fogsz tudni érvényesülni, hiszel magadban és a képességeidben.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha augusztusban születtélKép forrása: KrisCole/Depositphotos.com

Ez tehát egyértelműen sikereket hozhat az életedben, a karrieredben, viszont a túlzásba vitt önhittség káros is lehet rád nézve. Hajlamos lehetsz rá, hogy szinte függővé válj a kihívásoktól, és mindig magasabbra és magasabbra tedd a lécet. Ez részben jó, hiszen így van lehetőséged előrelépni és fejlődni, de sok nyolcas számmal rendelkező ember nem veszi észre, hol húzódik a határ – ezzel a test-lelki épségedet egyaránt kockára teheted, a csalódás pedig tényleg padlóra küld.

Az egyik leglényegesebb dolog tehát, amire oda kell figyelned, hogy ne menj fejjel a falnak, ne vállalj minden teendőt magadra és ne érezd rossz dolognak a lazítást, bizonyos dolgok elengedését.