Így befolyásolja az életutadat a születési hónapod

Írta: ,

Személyiségünket nem csak a csillagjegyünk, hanem a születési hónapunk is képes befolyásolni. Nyári vagy téli születésű vagy? Olvasd el cikkünket és tudj meg többet önmagadról!

Január Kép forrása: bytezza.com

1/12 Január

Január szülötteként igazán jó munkaerő vagy. Véleményedet szinte soha nem tartod magadban, de épp az őszinteségedért szeret mindenki – még a főnököd is.

Hozzáállásod és fellépésed mindig határozott, gyakran makacs vagy, nem hagyod magad meggyőzni mások véleménye által. Jó vezető válhat belőle, jól kezeled a pénzt és a kitartásodnak köszönhetően rendre eléred a céljaidat.

Szeretsz társasági életet élni, viszonylag sok barátod van, a szerelmi életedben pedig a partnereddel szemben igazán odaadó, figyelmes vagy. Ami az egészségedet illeti, szerencsére ritkán betegeskedsz, de a megfázásra hajlamos vagy.

Február Kép forrása: lockerz.com

2/12 Február

Február szülötteként igazán kreatív természet vagy, imádod, a kihívásokat és azt, ha egy új projektbe kezdhetsz bele. Lételemed a beszélgetés, de csakis értelmes dolgokról, nem kedveled a pletykát, ugyanakkor szívesen vívsz szellemi csatákat.

Ki nem állhatod, ha szigorú szabályok közé szorítanak. Mindened az utazás és a felfedezés, legyen szó repülőről vagy vonatról, mindegyikre örömmel szállsz fel.

Boldog vagy, ha kalandvágyó, szabadszellemű és álmodozó emberek vesznek körbe, hűséges barát vagy. Szerelmi életedet félénkség jellemzi, remek szülő válhat belőled.

Érdemes gyakran ellenőrizned a pajzsmirigyed működését és amennyire teheted, óvd a szívedet.

Március Kép forrása: dulceida.com

3/12 Március

Március szülöttei többnyire mindig szerencsések, jellemzően jókor vannak jó helyen. Értesz ahhoz, hogyan kell pénzt szerezni, ugyanakkor nem mindig tudod kezelni a pénzügyeket.

Légy óvatos, vigyázz a megszerzett vagyonodra és légy résen, ugyanis hajlamos lehetsz a függőségekre, amiből aztán nagyon nehéz kigyógyulni.

A szerelmi életedben valószínűleg követtél már el hűtlenséget, de amint megtalálod az igazit, tanulsz a hibáidból és soha többé nem teszel ilyet.

Alapvetően békés természet vagy, szeretsz gondolkodni, de érzéseidet, gondolataidat inkább megtartod saját magadnak.

Április Kép forrása: heartbeatoz.tumblr.com

4/12 Április

Április szülöttei rendkívüli módon vágynak a figyelemre, a szeretetre és kedvelik a rivaldafényt. Ha Te is ekkor láttad meg a napvilágot, akkor nem szeretsz belenyugodni abba, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy te szeretnél.

Imádsz irányítani, az motivál, ha másokat vezethetsz. Folyton a kalandokat keresed, az adrenalin éltet. Gyakran először cselekszel és csak utána gondolkodsz, ezzel azonban érdemes vigyáznod, mert könnyen bajba kerülhetsz.

Tele vagy ambícióval, jó vezető válhat belőled. Dinamikus jellemeddel csak úgy vonzod magadhoz az embereket. Könnyen ismerkedsz, sok barátod van. Ami a betegségeket illeti, idősebb korban előfordulhat nálad csontritkulás.

Május Kép forrása: weheartit.com

5/12 Május

Május szülöttei igen változékonyak, ha egyik nap akarnak valamit, lehet, hogy a következő nap már homlokegyenest mást szeretnének.

Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, akkor nagyon jól kommunikálsz, imádsz beszélgetni és remekül ki tudod fejezni magadat.

Nem bírod a magányt, inkább a társaságot kedveled. Folyamatosan mozgásban vagy, nem tudsz a fenekeden ülni sokáig, állandóan izgalomra van szükséged.

Nagyon tiszteled a barátaidat és igazán hűséges típus vagy. Ami az egészségedet illeti, előfordulhat, hogy az év bizonyos szakában allergia kínoz.

 

Június Kép forrása: readygypsetgo.com

6/12 Június

Ha júniusban születtél, nagyon érzékeny vagy és fontosak számodra mások érzései is. Félénk vagy és nagyon romantikus, jó szeretőnek tartanak.

Folyton tele vagy tervekkel, ötletekkel, mindig azon töröd a fejed, mit is kezdhetnél magaddal a jövőben. Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy néha nagyon féltékeny vagy, nehezen engeded el a múltat és képtelen vagy a jelenben, a pillanatnak élni.

Alapvetően jószívű vagy, de ez nem zárja ki azt, hogy a barátnőiddel gyakran pletykáljatok. Sokszor bizonytalan vagy, nem mutatod ki az érzéseidet és nehéz elnyerni a bizalmadat. Pozitív gondolkodás jellemez, ugyanakkor hajlamos vagy a hirtelen hangulatváltozásra.

 

7/12 Július

Július szülöttei kissé hasonlítanak a júniusiakhoz, ám abban különböznek, hogy spontánabbak és extrovertáltabbak. Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, külsőleg igen vidámnak és magabiztosnak mutatod magadat, de belül mély érzések tombolnak.

Tele vagy titkokkal, ezeket csak azoknak mondod el, akikkel nagyon szoros a kapcsolatod. Tele vagy energiával, az emberek szeretnek veled lenni.

Igazán gondoskodó természet vagy, de sajnos hajlamos vagy a depresszióra. Néha kissé cinikus és szarkasztikus vagy, csak kevés embert engedsz magadhoz igazán közel.

Augusztus Kép forrása: fashiongonerogue.com

8/12 Augusztus

Augusztus szülötteként rendre hangot adsz a véleményednek, igazán jó vezető vagy. Bár néha kissé főnökösködő, jól tudod, mit miért csinálsz. Emellett jószívű vagy, barátságos személyiségeddel sokakat meghódítasz.

Fontosak számodra az emberi kapcsolatok, a barátok és hiszel a házasságban. Bár mindenkivel szemben kedves vagy, a legmélyebb érzéseidet inkább megtartod magadnak. Humorod kiváló, szinte mindig sziporkázol, lelkesedéseddel pedig képes vagy bárkit magaddal ragadni.

Gyors észjárású vagy, viszont nagyon temperamentumos és féltékeny. Az évek előre haladtával ízületi gyulladás és reuma érhet utol.

Szeptember Kép forrása: photogrist.com

9/12 Szeptember

Szeptember szülötteként magas elvárásaid lehetnek másokkal szemben, ezért gyakran érhetnek csalódások. Rossz tulajdonságaid közé tartozik, hogy makacs vagy és kissé haragtartó.

Maximalista vagy, mindig a legjobbra törekszel, nem elégszel meg a kevéssel. Alapvetően kedves személyiség jellemez, szívesen és örömmel segítesz másokon.

Sajnos hajlamos vagy a depresszióra, ha sikerre vágysz, próbálj meg ne túl kemény lenni önmagaddal szemben. Ha párkapcsolatról van szó, igen válogatós vagy, ám ha megtalálod a nagy Őt, hűséges vagy hozzá.

Október Kép forrása: flickr.com

10/12 Október

Október szülöttei rendkívüli módon vágynak a harmóniára és a stabilitásra. Ha te is ekkor láttad meg a napvilágot, akkor utálsz vitatkozni, ha teheted, elkerülöd a konfrontációt.

Nagyon fontosak számodra a barátaid, igazán szereted őket és aktív társadalmi életet élsz. Nagyon szeretsz beszélgetni, szinte mindig van melletted valaki, de ettől eltekintve rendre megőrzöd független személyiségedet.

Többnyire mindig eléred azt, amire vágysz, köszönhetően a kitartásodnak, na és a szerencsédnek. Előfordulhat, hogy gyakran gyötör a migrén, idősebb korban pedig magas lehet a koleszterinszinted.

November Kép forrása: popbee.com

11/12 November

November szülötteként igazán titokzatos személyiség vagy, valódi érzéseidet többnyire rejtegeted mások előtt. Nem szereted, ha mások mondják meg, mit csinálj, mindig a saját utadat akarod járni.

Bátor vagy, szeszélyes és szenvedélyes. Határozott jellem vagy, többnyire pozitívan állsz az élet dolgaihoz. Gyakran stresszelsz a pénzügyek miatt, pedig nem kellene, mindig keményen dolgozol.

Tele vagy ötletekkel és tervekkel, akkor érzed jól magad, ha sikeres lehetsz. Légy óvatos, ha nem vigyázol a szívedre, idősebb korodban problémáid lehetnek vele.

 

December Kép forrása: everlytrue.tumblr.com

12/12 December

Ha decemberben láttad meg a napvilágot, akkor igazán kalandvágyó vagy és rendkívül nagylelkű. Nem tudsz sokáig egy helyben maradni, mindig menned kell valahova.

Rendkívül szórakoztató vagy, a barátaid nagyon szeretnek veled lenni. Jellemzően szerencsés típus vagy, igaz ez a pénzügyeidre és a párkapcsolataidra is.

Nem szereted, ha korlátoznak, többnyire gyorsan meghozod a döntéseket, hamar türelmetlenné válsz. Ambícióidnak és szorgalmadnak hála nagy jövő elé nézel. Könnyen depresszióba eshetsz, az egészségügyi problémák közül pedig van rá esély, hogy asztmássá válsz.