Ezt árulja el az egészségedről az, hogy mikor születtél

Szirák Viki
Írta: ,

Már nem egyszer bebizonyosodott, hogy szakértők a születési dátumodra pillantva számtalan információt meg tudnak állapítani rólad. A személyiséged egy részét ugyanis már ebből ki lehet olvasni, most pedig eláruljuk, mi jellemez téged ez alapján!

Kutatók már többször is vizsgálták a januárban született emberek személyiségét, és megállapították, hogy aki ekkoriban jött világra, nagyon összetett ember.

A januári kisbabáknál nem ritka, hogy megjelenik a későbbiekben a SAD-szindróma (amikor az évszakok változása depressziót indít be), vagy bipoláris személyiségtípus tüneteit észlelik magukon.

Azonban ez nem jelenti azt, hogy gond lenne veled!

Valójában egy 2013-as kutatás szerint a január szülöttei nagyon tehetségesek, és felnőtt korukra a többségük sikeressé válik.

A februári babák sok tekintetben hasonlítanak a januáriakhoz, de van egy szerencsés tulajdonságuk: nagyon ellenállóak a betegségekkel szemben.

Azonban egy felmérés szerint a télen született emberek nehezen alkalmazkodnak az évszakok változásához, így mindegyik kezdetén egy kicsit fáradtnak, kedvetlennek érzed magad.

Ami viszont a karrieredet illeti, talán nem is gondolnád, de a februári embereknek van a legnagyobb esélyük arra, hogy felnőttként híresek legyenek - a statisztikák legalábbis ezt mutatják!

Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden februári személyből sztár lesz; a saját munkaterületeden is lehetsz híres.

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?