4 meghatározó dolgot kell tudnod a születési dátumoddal kapcsolatban - befolyásolják a személyiségedet

Szirák Viki
Írta: ,
4 meghatározó dolgot kell tudnod a születési dátumoddal kapcsolatban - befolyásolják a személyiségedet

Kép forrása: unsplash.com

Az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődés övezi az asztrológiát. Sokan rájöttek arra, hogy az ezotéria segítségével egy egészen más szögből tudnak nézni az életre és saját magukra is, ez pedig számtalan előnnyel bír. Azonban hiba lenne azt hinni, hogy kizárólag a horoszkópod számít a személyiséged jellemzésében! Lássuk, mi az a négy dolog, ami igazán fontos.

A másik, ugyancsak fontos dolog, hogy a Hold éppen hol állt, amikor te megszülettél; ez az égitest ugyanis nagyjából kétnaponta változtatja helyzetét a jegyek tekintetében.

Míg a napjegyed alapján mások számtalan dolgot megállapítanak rólad, addig a holdjegyed a belső, tudattalan személyiségedet árulja el. Ez az, amit nem tudsz megjátszani, hiszen sokszor még magad sem vagy tisztában vele.

Például ide tartozik az, ha rendkívül érzékeny vagy, és a legkisebb konfliktus, vagy akár egy megható videó hatására is elsírod magad. Ugyanez a kategória, ha tudod, hogy a párod sosem csalna meg, de mégis féltékeny vagy a munkatársára, akivel sok időt tölt együtt.

A tudatalatti érzéseid, viselkedésed, amit nem tudsz irányítani, mind a holdjegyedtől függ.

Sok szakértő szerint az aszcendens legalább annyira erőteljes a személyiségedben, mint a csillagjegyed, és ebben tényleg van is valami. Nem véletlenül kell pontosan tudnod a születési idődet, hiszen az aszcendens körülbelül kétóránként változik; így lehet, hogy két ember, akik pár óra eltéréssel jöttek világra, egészen más aszcendenssel rendelkeznek.

Ez az, ami megmutatja, milyennek látnak téged mások, és mi az első benyomás, amit kiváltasz belőlük.

Például előfordulhat, hogy a csillagjegyed Oroszlán, az aszcendensed pedig Ikrek. Ebben az esetben a találkozások alatt mindenkinek az tűnik fel, hogy mennyire jó kommunikációs készséged van, és veled bármiről lehet beszélgetni.

Vagyis az aszcendensed legfőbb vonásai azok, amiket mások meglátnak benned a kezdetek során!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv