Születési dátumodból kiderül, milyen rejtett képességet hordozol

Kovács Andrea
Írta: ,
Születési dátumodból kiderül, milyen rejtett képességet hordozol

Egy ősi bölcsesség szerint mindenki tehetséges valamiben, ám ha egy halat a fára mászás alapján próbálsz megítélni, akkor élete végéig ostobának fogja tartani magát. Az egyik legnagyobb kihívás földi életünk során, hogy megtaláljuk azt, amiben jók vagyunk, és amit örömmel végzünk. A számmisztika szerint születési dátumunk árulkodhat erről a képességről, egy próbát pedig mindenképpen megér a dolog: csak add össze a születésed dátumának számjegyet, addig, amíg egy nemű számot nem kapsz, majd nézd meg, igazak-e rád az állítások! Ha tehát például 1987.02.17-én születtél, akkor így számolj: 1+9+8+7+2+1+7=35=3+5=8.

9

A kilence számmal születettek képessége a rendszerszeretethez köthető: mindent gondosan, pontosan szerveznek meg, és a legbonyolultabb helyzeteket is átlátják.

Ők azok, akik tudják, melyik számla hol van, melyik fűszertartóba került a szerecsendió, és mit kell megnyomni az irodai számítógépen, hogy a szomszédos szobában lévő nyomtatóból előkerüljön az elkallódott dokumentum.

A kilences számot kordozók mindig a helyzet magaslatán állnak, és nyugodtan néznek az alattuk nyüzsgő kis hangyabolyra, mert míg mások a saját fejüket is elvesztik, ők mindig ismerik a lépések sorozatát, és ez abban is segít nekik, hogy profin kezeljék a stresszes helyzeteket.

1

Az egyes számok hordozók sokszor igazi úttörők, akik a maguk útját járják, és olyan terepre is szívesen merészkednek, ahol korábban mások még nem jártak.

Legyen szó tudományról, életfelfogásról, vagy akár csak olyan hétköznapi dolgokról, mint egy recept megújítása, vagy az öltözködés, nem ritka, hogy az egyes számmal születettek olyasmit próbálnak ki, ami utánunk teljesen népszerű, elfogadott és evidens lesz, előttük viszont senkinek nem jutott volna eszébe kipróbálni a dolgot.

Ha ezt a számot hordozod, ne ijedj meg a saját ötleteidtől: nem biztos, hogy mindig mindegyik beválik majd, de talán lesz köztük olyan is, amelyik megváltoztatja az életedet – sőt megváltoztathatja másokét is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!