Születésed órájából megtudhatod, milyen ember mellett lennél igazán boldog

Szirák Viki
Írta: ,

Az, hogy mikor születtél, nagy szerepet játszik abban, ki vagy ma. A csillagjegyed és az adott hónap alapján ugyanis rengeteg titokra bukkanhatsz a személyiségeddel kapcsolatban; például arra, hogy milyen háziállat lenne számodra a tökéletes választás, ahogy azt is elárulja, milyen bűnbe esel legkönnyebben. De nem csak ezeket derítheted ki, a születésed pontos időpontja ugyanis azt is megmutatja, milyen férfi mellett találnád meg igazán a boldogságot. Vajon a pasidra ismersz a leírás alapján?

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, akire mindig, minden élethelyzetben számíthatsz.

Hozzád egy olyan férfi illene leginkább, aki a komolyabb veszekedések után sem hagy magadra, hanem ott marad, és megpróbálja felnőttek módjára rendezni a konfliktusokat.

Egy olyan srác az Igazi számodra, aki képes hajnalok hajnalán átmenni hozzád, mert betegnek érzed magad, és ott is marad, hogy ápoljon téged.

Ő az a pasi, aki mellett egyetlen percig sem érzed magad egyedül, mert tesz azért, hogy boldog legyél vele.

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, akivel komoly, mélyenszántó beszélgetésekbe tudsz bonyolódni akár az éjszaka közepén.

Te ugyanis akkor találod meg igazán a boldogságot, ha egy olyan férfivel hoz össze a sors, aki intelligens, és a tiédhez hasonló elveket vallja.

Akivel folyamatosan új dolgokat fedezhettek fel, aki legalább annyira kíváncsi, mint te, és aki folyamatosan arra motivál, hogy tanulj minél többet.

Ezek alapján a Nagy Ő az számodra az a személy, aki mindig inspirál és segít a fejlődésedben.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!