Születésed órája elárulja, milyen ember mellett leszel a legboldogabb

Kovács Andrea
Írta: ,

Az, hogy mikor születtél, nagy szerepet játszik abban, ki vagy ma. A csillagjegyed és az adott hónap alapján ugyanis rengeteg titokra bukkanhatsz a személyiségeddel kapcsolatban; például arra, hogy milyen háziállat lenne számodra a tökéletes választás, ahogy azt is elárulja, milyen bűnbe esel legkönnyebben. De nem csak ezeket derítheted ki, a születésed pontos időpontja ugyanis azt is megmutatja, milyen férfi mellett találnád meg igazán a boldogságot. Vajon a pasidra ismersz a leírás alapján?

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, aki nem próbál rád akaszkodni a szeretetével.

Neked szükséged van a szabadságra és arra, hogy a saját dolgaiddal foglalkozz, a számodra tökéletes pasi pedig ezt meg is érti.

Ő tudja, hogy nem foroghat megállás nélkül körülötte az egész életed, hogy van karriered és vannak barátaid, ezt pedig tiszteletben is tartja.

Az Igazi sosem fog emiatt vitatkozni veled, és megadja számodra a kellő teret ahhoz, hogy tényleg boldognak és kiegyensúlyozottnak érezhesd magad mellette.

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, akire mindig, minden élethelyzetben számíthatsz.

Hozzád egy olyan férfi illene leginkább, aki a komolyabb veszekedések után sem hagy magadra, hanem ott marad, és megpróbálja felnőttek módjára rendezni a konfliktusokat.

Egy olyan srác az Igazi számodra, aki képes hajnalok hajnalán átmenni hozzád, mert betegnek érzed magad, és ott is marad, hogy ápoljon téged.

Ő az a pasi, aki mellett egyetlen percig sem érzed magad egyedül, mert tesz azért, hogy boldog legyél vele.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!