Születésed órája elárulja, milyen ember mellett lennél igazán boldog

Szirák Viki
Írta: ,

Az, hogy mikor születtél, nagy szerepet játszik abban, ki vagy ma. A csillagjegyed és az adott hónap alapján ugyanis rengeteg titokra bukkanhatsz a személyiségeddel kapcsolatban; például arra, hogy milyen háziállat lenne számodra a tökéletes választás, ahogy azt is elárulja, milyen bűnbe esel legkönnyebben. De nem csak ezeket derítheted ki, a születésed pontos időpontja ugyanis azt is megmutatja, milyen férfi mellett találnád meg igazán a boldogságot. Vajon a pasidra ismersz a leírás alapján?

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, aki száz százalékig melletted áll, és támogat a céljaid megvalósításában.

Te ugyanis egy olyan férfi oldalán találnád meg igazán a boldogságot, aki kitart melletted, és ahelyett, hogy visszafogna, folyamatosan motivál előre.

Ő lenne az a személy, aki még egy másik országba is elköltözne veled, ha ez kellene ahhoz, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Sose maradj együtt egy olyan pasival, aki önzőségből és a saját egója miatt képes magához láncolni téged, és visszafogni a céljaid elérésében!

Ne érd be kevesebbel egy olyan pasinál, akire mindig, minden élethelyzetben számíthatsz.

Hozzád egy olyan férfi illene leginkább, aki a komolyabb veszekedések után sem hagy magadra, hanem ott marad, és megpróbálja felnőttek módjára rendezni a konfliktusokat.

Egy olyan srác az Igazi számodra, aki képes hajnalok hajnalán átmenni hozzád, mert betegnek érzed magad, és ott is marad, hogy ápoljon téged.

Ő az a pasi, aki mellett egyetlen percig sem érzed magad egyedül, mert tesz azért, hogy boldog legyél vele.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!