A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

Schuster Borka
Írta: ,
A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid

A pénz nem boldogít, tartja a mondás, de azért jó, ha van, tesszük hozzá többnyire kicsit epésen. Sokan úgy gondolják, sosem lehet belőle elég, mások szerint, amíg a megélhetést fedezi, nincs okunk panaszra. Egy viszonyt biztos: a pénz mindenkit érdekel, és a csillagok segítségével most azt is megtudhatod, mire számíthatsz a forinttal kapcsolatos viszonyod tekintetében.

Hétfő

Ha hétfőn születtél, a következő hónapokban különösen legyél résen, ami a pénzügyeidet illeti!

Kaphatsz egy kedvező ajánlatot, ami megéri az árát, így érdemes lehet befektetni rá, legyen szó utazásról vagy vásárlásról, ha azonban úgy érzed, jól állsz anyagilag, és könnyelműen kezeled a kiadásaidat, a nyár elejére könnyen meglepetés érhet, amikor a bankszámládra pillantasz.

Kedd

Ha kedden születtél, a következő időszakban koncentrálj a spórolásra. Ha némi plusz pénzhez jutsz, ne költsd most el, mert ez az időszak a megtakarításoknak kedvez, és mert hamarosan olyan szituációban találhatod magadat, amikor jól fog jönni, hogy van tartalékod, amihez nyúlhatsz.

Ez nem feltétlenül váratlan kiadást vagy szerencsétlenséget jelent, az is lehet, hogy egy olyan kedvező ajánlatot kapsz, amit semmiképpen nem szeretnél kihagyni, de indulótőkére lesz szükséged hozzá.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv