A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak az idei évben a pénzügyeid

Kovács Andrea
Írta: ,
A születésed napja elárulja, hogyan alakulnak az idei évben a pénzügyeid

A pénz nem boldogít, tartja a mondás, de azért jó, ha van, tesszük hozzá többnyire kicsit epésen. Sokan úgy gondolják, sosem lehet belőle elég, mások szerint, amíg a megélhetést fedezi, nincs okunk panaszra. Egy viszonyt biztos: a pénz mindenkit érdekel, és a csillagok segítségével most azt is megtudhatod, mire számíthatsz a forinttal kapcsolatos viszonyod tekintetében.

Péntek

Mikor úgy tűnik, egy kicsit biztosabbra vált az anyagi helyzeted, egy váratlan kiadás megint oda küldhet, ahol a part szakad.

Szerencsére a csillagok most kedveznek ahhoz, hogy olyan bevételi forrást találj, ami hosszú távon is kiszámítható, így ha nem is könnyelműen, de legalább megnyugtatóan tudod beosztani a pénzedet, előre tudsz tervezni, és így idővel és kitartással az évszak végére megerősítheted az egzisztenciádat.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, úgy érezheted, csigalassúsággal vánszorognak a napok a következő fizetésig. Hogyha kicsúsznak a kezeid közül a dolgok, nem érted, hol folyik el a pénz, vagy mit tehetnél, hogy kicsit stabilabbá tedd az anyagi helyzetedet, most hasznos lehet havi költségvetést vezetned.

Ha előre eltervezed, mire mennyit költhetsz, könnyebb lesz átvészelni ezt a kellemetlen időszakot.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba