A szívmágnes tükör hatásai – Milyennek érzékel minket a külvilág?

Sütő Gyöngyi
Írta: ,
A szívmágnes tükör hatásai – Milyennek érzékel minket a külvilág?

Rüdiger Schache A szívmágnes titkai (Édesvíz Kiadó, 2009) című könyvéből választottunk idézeteket, amelyek arról szólnak, hogy milyennek érzékel minket a külvilág, és milyen hatások érkeznek vissza hozzánk.  

Hasonlóság

„Ha bevonzottál az életedbe egy embert, akiben számos hasonlóságot fedezel fel, jó érzés tölt el, és egy csapásra megérted, miért találtatok egymásra. 

Ezekben a pillanatokban azt is felismered, milyen vagy valójában. Észreveszed, hogy a másik ember hasonlít rád, és szeretetet, valamint vonzódást érzel ezek iránt a tulajdonságok iránt.

Mivel a másik hasonlít rád, nemcsak iránta érzel szeretetet, hanem saját magad iránt is. Viszontlátod magad a másik személyében.”

Kellemetlen ismétlődések

„A kellemetlen események sorozatos megismétlődéséből az jelentheti a kiutat, ha elképzeljük, mit akarunk, és nem azzal foglalkozunk, amit nem akarunk. Ez a legrövidebb és legegyszerűbb út – ha működik.

Ha nem működik – ami az esetek többségére jellemző –, még mindig nem múlt el bennünk az ellenállás. Hiába nyomjuk el vagy próbáljuk elfedni más vágyainkkal, az ellenállás rendelkezik nagyobb erővel a mágnesünkben.

Az a gondolat és érzés, amellyel elutasítasz vagy elítélsz valamit, illetve valakit, csak még jobban magához vonzza, amit nem akarsz.”

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni